Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των social media, μετά και το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε η ποπ σταρ που ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η Λατίνα τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της Ζεράρ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Έκτοτε οι αποκαλύψεις πάνε και έρχονται, όχι όμως μόνο αυτές που αφορούν το πρώην ζευγάρι, αλλά και αυτές που αφορούν την άλλοτε καλή σχέση της Σακίρα με την πεθερά της.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας «ξέθαψαν» ένα παλιότερο βίντεο, το οποίο τώρα έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε αυτό φαίνεται η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Μονσεράτ Μπερναμπέου, να συζητάει με τη Σακίρα και να της κάνει μια χειρονομία με το δάχτυλό της να σωπάσει.

Η αντίδραση της τραγουδίστριας δεν φαίνεται γιατί είναι πλάτη στην κάμερα, αλλά η συζήτηση, βλέποντας κανείς το ύφος της πεθεράς, δεν μοιάζει και πολύ φιλική.

Ο Πικέ δεν δίνει καν σημασία στο σκηνικό και συνεχίζει να μιλάει με έναν άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλιότερο βίντεο της Σακίρα η τραγουδίστρια τονίζει ότι δεν πρόκειται να ακούσει ξανά κάποια συμβουλή από την πεθερά της.

«Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου» λέει.

Διαβάστε ακόμη: