Αποκάλυψε η Αξία του Σαββάτου και ακολούθησε το Radar ότι κατά τις πληροφορίες (όπου σχεδόν ποτέ δεν πέφτουμε έξω, ούτε μας έχουν παραπλανήσει ιστορικά) η Deutsche Telekom φέρεται να έχει αποφασίσει να αποεπενδύσει από τον ΟΤΕ, το αργότερο το 2024 και πιθανόν ακόμη και το 2023 υπό προϋποθέσεις και βάσει της τρέχουσας επιχειρηματικής και οικονομικής συγκυρίας!

Μολονότι επισήμως από τον ΟΤΕ δεν υπήρξε διάψευση, εντούτοις διάφορες παραπολιτικές στήλες φιλοξένησαν διαρροές που αποδίδονται στον ισχυρό άνδρα του Οργανισμού Μιχάλη Τσαμάζ ότι ζήτημα αποεπένδυσης των Γερμανών δεν υφίσταται και πως τα κέρδη από τον ΟΤΕ που καταγράφουν στον ισολογισμό τους είναι πολύ σημαντικά και κατ’ αναλογία των επενδύσεων τους, τα υψηλότερα!

Κατ’ αρχήν ουδείς αμφισβήτησε την καταγραφή των κερδών από τον ΟΤΕ στα βιβλία της Deutsche Telekom!

Αντιθέτως η ισχυρή αυτή κερδοφορία είναι που καθιστά τις μετοχές του ΟΤΕ πολύ δελεαστικές και διαμορφώνει συνθήκες ευνοϊκές για εξεύρεση αξιόπιστου αγοραστή!

Γιατί θα πρέπει να ξέρει ο φίλος μου ο Μιχάλης Τσαμάζ – και πιστεύω ότι το ξέρει- πως η ιδανική πώληση λαμβάνει χώρα τη χρονική στιγμή εκείνη κατά την οποία καταγράφεις πολύ υψηλή κερδοφορία!

Πόσο μάλλον, όταν το σχέδιο για δημιουργία μονοπωλίου στις οπτικές ίνες έχει καταπέσει!

Ενώ ο ανταγωνισμός την ίδια ώρα ενισχύεται!

Και παράλληλα ότι προνομιακές προμήθειες είχαν να κάνουν οι Γερμανοί με τον ΟΤΕ τις έκαναν! Ο εκσυγχρονισμός τελείωσε!

Και κάτι τελευταίο: από πότε οι βασικοί μέτοχοι – αφεντικά- ενημερώνουν τους υπαλλήλους τους για τις μελλοντικές μετοχικές κινήσεις τους;

Διαβάστε ακόμη: