Ο Σέρχι Κανός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25άχρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από προχθές το απόγευμα (30/01).

Ο Κανός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τον Ολυμπιακό. Ο 25άχρονος παραχωρείται δανεικός από τη Μπρέντφορντ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ, δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη αν θα υπάρχει οψιόν αγοράς του Ισπανού άσου, για το καλοκαίρι.

Σέρχι Κανός.

Σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό διαδραμάτισε και ο Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός προπονητής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον συμπατριώτη του και τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση του ελληνικού συλλόγου.

Ο Σέρχι Κανός πέρασε από πολλές ακαδημίες σε μικρή ηλικία (μεταξύ εκείνων, των Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα) πριν «μετακομίσει» στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ. Με τη φανέλα των «κόκκινων», κατάφερε να αγωνισθεί σε ηλικία 19 ετών για εννέα λεπτά στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, τη χρονιά 2015 – 2016.

Η Νόριτς τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 και έξι μήνες αργότερα, μετακινήθηκε στη Μπρέντφορντ, όπου βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια και μετρά 249 συμμετοχές, 36 τέρματα και 33 ασίστ. Εφέτος, έχει έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά 83 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε ακόμη: