Ο Ερυθρός Αστέρας προσέφερε στον Σέρβο άσο μία θέση στην Ευρωλίγκα, ωστόσο, εκείνος την απέρριψε, με απώτερο σκοπό να ταξιδέψει συνοδεία ροκ συγκροτήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσα σε ένα… βανάκι.

Όταν έχεις ένα όνειρο από μικρό παιδί, λένε ότι πρέπει να το κάνεις πραγματικότητα για να μη σού μείνει απωθημένο. Αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να πράξει και ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ενώ ταυτόχρονα «έριξε»… άκυρο σε μία –ομολογουμένως εξαιρετική– πρόταση που προέκυψε, για να συνεχίσει την καριέρα του στο μπάσκετ.

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας προσέγγισε τον θηριώδη σέντερ για να τού προσφέρει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν σε Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα, όμως ο ίδιος αρνήθηκε και υπάρχει λόγος. Αποφάσισε να μείνει μάλλον εκτός μπάσκετ και να ακολουθήσει μία διάσημη ροκ μπάντα από την πατρίδα του, σε περιοδεία που θα κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Βέβαια, το… καλύτερο της υπόθεσης, εκτός από το γεγονός ότι αυτά που θα φορά θα τον κάνουν ακόμη πιο τρομακτικό, είναι ότι ο 34άχρονος θα είναι αυτός που θα οδηγά το βανάκι του συγκροτήματος! Μάλιστα, στα σχέδια του είναι να περάσουν και από τον «θρυλικό» Route 66, που συνδέει το Σικάγο με το Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμη: