Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η influencer έχει καθημερινή επαφή με τους φίλους της στο διαδίκτυο και συνηθίζει να τους ενημερώνει για την καθημερινότητά της. Αυτή η επικοινωνία όμως τον τελευταίο καιρό την έχει ζορίσει ψυχικά και θέλησε να κάνει μια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν αντέχει να διαβάζει για δύσκολους τοκετούς, μωράκια με προβλήματα υγείας και γενικώς για δύσκολα θέματα. Όπως είπε είναι πολύ ζορισμένη αυτές τις μέρες μερικά μηνύματα και παρακάλεσε να αποφεύγονται τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει.

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν κάνω κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ. Δεν ισχύει για πάντα, αλλά μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά. Να μην έχω αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και θέματα υγείας αυτή τη στιγμή», εξήγησε αρχικά, μέσα από μια σειρά από Instagram stories.

«Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δεν με απασχολούν καν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα», πρόσθεσε.

«Για κάποιον λόγο, νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου… Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, “δεν υπάρχουν αυτά;”. Υπάρχουν. Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία… Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: