Σας έχουμε γράψει αναλυτικά για τον βίο και την πολιτεία του Bon viveur εφοπλιστή, εισηγμένου στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ο οποίος κατ’ επανάληψη στο παρελθόν φέρεται να έριξε τις εταιρίες του (και όχι τα καράβια) στα βράχια, ο οποίος αρέσκεται εκτός από τα ακίνητα και προβεβλημένες βίλες και οικόπεδα, να αλλάζει και τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, με την τελευταία μάλιστα να είναι συνομήλικη της κόρης του!

Ο εν λόγω πλοιοκτήτης, όπως προσφάτως αποκαλύψαμε, προκειμένου να εκτονώσει την πίεση που δεχόταν από γυναίκες και παιδιά για τα κληρονομικά ζητήματα, λόγω της νέας και νεαρότατης σε ηλικία συζύγου, φέρεται να προχώρησε σε διανομή 56 ακινήτων δια μέσω 6 offshores εταιριών τις οποίες και μεταβίβασε στα παιδιά του και τις πρώην συζύγους του προς εξασφάλιση τους!

Ωστόσο όπως μαθαίνω, εσχάτως προέβη σε μια ακόμη εντυπωσιακή επιχειρηματική κίνηση που προφανώς αποσκοπεί σε προσωπικά του ζητήματα!

Καλά πληροφορημένες πηγές μου λένε ότι ο Bon viveur εφοπλιστής, λάτρης των ακριβών κρασιών και της καλής ζωής, μετέφερε 250 offshores εταιρίες από την Μάλτα στην Κύπρο! Γιατί άραγε;

Όπως βλέπετε, ο εφοπλιστής των 7 θαλασσών και του αμερικανικού χρηματιστηρίου, δείχνει την ξεκάθαρη προτίμηση του στα «καθαρά» νερά της Μεσογείου και των διάσημων νησιών της…

Διαβάστε ακόμη: