Σας είχαμε αποκαλύψει, σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ότι ο Γιώργος Οικονόμου, «μπον βιβέρ» εφοπλιστής, γοητευτικός και ρισκαδόρος (στην Wall Street άφησε το …στίγμα του) διαχρονικός λάτρης του ωραίου φύλλου, με πολλές συζύγους (νυν και πρώην) και παιδιά, εσχάτως κλονιζόταν από ενδοοικογενειακές φουρτούνες!

Βλέπετε, οι πρώην σύζυγοι και τα παιδιά, δεν έβλεπαν με το καλύτερο μάτι την προοπτική του αύριο, ιδίως από τη στιγμή που ο εφοπλιστής με την τεράστια ακίνητη περιουσία παντρεύτηκε φίλη και συμμαθήτρια της κόρης του!!!

Υπό το πρίσμα αυτό, υπό την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος, πρώην συζύγων και τέκνων,

ο πανέξυπνος και χαρισματικός εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου έλαβε μια σπουδαία απόφαση, που τον τιμά και αναδεικνύει το ακέραιο του χαρακτήρα του:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο «Μπον βιβέρ» εφοπλιστής Γ. Οικονόμου με την αξιοσημείωτη προσωπική και ερωτική ζωή, προχώρησε στην διανομή της περιουσίας του σε όλα ανεξαιρέτως τα στενά μέλη της οικογενείας του, αποκαθιστώντας τους οικονομικά για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Έγκυροι κύκλοι, με γνώση εκ των έσω σε πρόσωπα και πράγματα μας πληροφορούν ότι ο «ωραίος» του εφοπλισμού προέβη στην μεταβίβαση 56 ακινήτων διά μέσω offshore εταιριών που κατέχουν υπερπολυτελείς οικίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και προβεβλημένα ακίνητα και οικόπεδα στην Αθήνα, σε νησιά και αλλού, στις (πρώην και νυν) συζύγους του και τα παιδιά του από όλους τους γάμους!

Έτσι, φέρεται να αποκατέστησε το «περί δικαίου αίσθημα» στο οικογενειακό του περιβάλλον και φυσικά την προσωπική του ηρεμία.