Ο Έντ Σίραν συνεργάσθηκε με την ομάδα της League One, Ίπσουϊτς, για τη δημιουργία της τρίτης εμφάνισης. Η φανέλα, που κυκλοφόρησε χθες (24/08), ενσωματώνει εκδοχές του γραφικού που βρέθηκε στο εξώφυλλο του άλμπουμ του Σίραν, “Equals”, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι.

«Μού ζητήθηκε να βοηθήσω στο σχεδιασμό της τρίτης εμφάνισης της Ίπσουϊτς», ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής, του οποίου η παγκόσμια περιοδεία συναυλιών διαφημίζεται στη φανέλα του συλλόγου, προσθέτοντας ότι: «ήθελα να φτιάξω κάτι με ένα διακριτικό φόρο τιμής στο άλμπουμ, αλλά και ένα ωραίο κομμάτι ρούχων που θα ήθελαν να φορέσουν οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Μού αρέσει».

Ο 31άχρονος μεγάλωσε στο Σάφοκ και είναι γνωστός υποστηρικτής της Ίπσουϊτς. Οι φίλαθλοι, από την πλευρά τους, έσπευσαν να «κατακλύσουν» με αποθεωτικά σχόλια τις δημοσιεύσεις του συλλόγου όπου απεικονίζεται η νέα μαύρη φανέλα, με το ηλεκτρονικό κατάστημα του συλλόγου να παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα και να υπάρχει αναμονή στις παραγγελίες.

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε έναν μήνα»

Κρήτη: «Πόζαρε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καλάσνικοφ ένας από τους δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

Ρεύμα: Κοντά στα 2 δισ. οι επιδοτήσεις Σεπτέμβριου, αφορούν έξι εκατομμύρια οικιακές παροχές