Ο διάσημος καλλιτέχνης αναδείχθηκε ο κορυφαίος καλλιτέχνης της δεκαετίας για το Ηνωμένο Βασίλειο από την Εταιρεία των Επίσημων Τσαρτς.

Ο μουσικός θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία από το σπίτι του, όπου εκτός από το νέο του τραγούδι, θα ερμηνεύσει και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του. To live θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι του καλλιτέχνη στο TikTok και οι θαυμαστές του θα μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν.

Όπως έγινε γνωστό, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, όμως για όσους δεν καταφέρουν να την παρακολουθήσουν τότε, η μετάδοση θα επαναληφθεί στις 26 Ιουνίου και στις 9 Ιουλίου.

Ο Εντ Σίραν δήλωσε για την συναυλία: «Ανυπομονώ να τραγουδήσω στην εκπομπή του TikTok για το UEFA EURO 2020 ζωντανά από την Portman Road. Είναι ένα μέρος, που λατρεύω και ανυπομονώ να τραγουδήσω τα αγαπημένα τραγούδια των φανς, αλλά και το νέο μου τραγούδι για πρώτη φορά. Θα σας δω στις 25 Ιουνίου».

Ο διευθυντής της πλατφόρμας του TikTok δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για την εμφάνιση του Εντ Σίραν: «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρς της γενιάς του. Ένας παγκόσμιος πρωτοποριακός performer. Ξέρω ότι θα είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα του TikTok».