Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε ότι ο τάφος του είναι έτοιμος και βρίσκεται μέσα στο διώροφο ιδιωτικό παρεκκλήσι αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην πίσω αυλή του σπιτιού του.

Σε συνέντευξή του στο «GQ Hype», ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε ότι έχει χτίσει μια κρύπτη στο πολυτελές κτήμα του στην Αγγλία.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κρύπτη», είπε ο 32χρονος ποπ σταρ, διευκρινίζοντας ότι στην πραγματικότητα πρόκειται περισσότερο για παρεκκλήσι.

«Είναι μια τρύπα που είναι σκαμμένη στο έδαφος με λίγη πέτρα από πάνω, οπότε όποτε έρθει η μέρα και πεθάνω, θα μπω εκεί μέσα» ανέφερε.

Ο Σίραν είπε ότι ενώ το παρεκκλήσι χτιζόταν, σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο για τις κόρες του, την 3χρονη Λάιρα Αντάρτικα και την 1 χρόνου Τζούπιτερ, να μπορούν να τον επισκέπτονται εκεί όταν έρθει η μέρα.

«Οι άνθρωποι το θεωρούν πολύ περίεργο και πολύ μακάβριο, αλλά είχα φίλους που πέθαναν χωρίς διαθήκη και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», πρόσθεσε.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής κατασκεύασε το παρεκκλήσι στο σπίτι του μετά τη διάγνωση όγκου της συζύγου του, Τσέρι Σίμπορν, το 2022 και τον θάνατο του καλύτερου φίλου του, Τζαμάλ Έντουαρντς, από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 31 ετών.

Ο Σίραν είπε επίσης ότι χρησιμοποιεί το παρεκκλήσι για να πενθεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν πεθάνει, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς του, της οποίας την κηδεία πρόσφατα αναγκάστηκε να χάσει λόγω της δίκης για τα πνευματικά δικαιώματα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, το μέρος δεν είναι μόνο για θλιβερές περιστάσεις, καθώς ο τραγουδιστής έχει φιλοξενήσει εκεί και γάμους φίλων του.