Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, η οποία αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να μπει στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, ο οποίος είναι παράλληλα ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Χαλ, συνεργάζεται με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω του Survivor που προβάλλεται στην ΣΚΑΪ και ήταν αυτός ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να αναλάβει ο Φατίχ Τερίμ την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ, ο 54χρονος ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής «Acun Medya» και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8, φέρεται να είχε βοηθήσει και σε άλλες περιπτώσεις τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, όπως με τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα, που αποτέλεσε το μεγάλο «μπαμ» του χειμώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η είδηση, μπει στη διοίκηση με κάποιον ενεργό ρόλο ή αν θα πάρει κάποιο μέρος των μετοχών.

Σημειώνεται ότι ο Ατζούν είχε εκφράσει το περασμένο καλοκαίρι το ενδιαφέρον του να αγοράσει ελληνική ομάδα.

O Ατζούν όμως δεν σταματάει εκεί καθώς το Μαξίμου ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που κατέθεσε ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί και για τον ΣΚΑΪ.

Οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν στα χέρια τους την ολοκληρωμένη πρόταση Ατζούν και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να προβάλουν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Τούρκου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση για τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την εξαγορά του 49% των μετοχών του ΣΚΑΪ το μάνατζμεντ του οποίου θα παραμείνει στον Αλαφούζο αλλά ο έλεγχος του ψυχαγωγικού προγράμματος θα περάσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Τούρκο επιχειρηματία.

Δεν αποκλείεται να περιμένει το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη: