Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τον δημοφιλή καλλιτέχνη επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον ίδιο να μεταφέρει τα νέα για την πορεία της υγείας του μετά το εγκεφαλικό, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται καθημερινά, ενώ κατά την επίσκεψή του οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα μεταξύ τους.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ομιλία του, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία που είχε μεταφέρει και η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη, για την επαναφορά της.

Γρηγόρης Γκουντάρας για Δημήτρη Σταρόβα: Με υποδέχθηκε με χαμόγελο, κάναμε πολλή πλάκα

«Πήγα με χαμόγελο, και με χαμόγελο με υποδέχθηκε και ο ίδιος. Ο Δημήτρης είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, που ονομάζεται Άννα Σταθάκη. Είναι εκεί από την πρώτη στιγμή. Κάναμε πολλή πλάκα, γιατί ο Δημήτρης αυτό είναι. Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο περπατώντας. Το κατάλαβε η Άννα και κάλεσε πολύ γρήγορα το ΕΚΑΒ», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, να διαβεβαιώνει ότι «όλα θα πάνε καλά».

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο, όπου ο ίδιος έχει ζωγραφίσει το κλειδί του σολ σε ένα μικρό πεντάγραμμο, ενώ έγραψε επίσης το όνομα του ιδίου και της συντρόφου του.

Διαβάστε ακόμη: