Η Καίτη Φίνου μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ύστερα από τον κορωνοϊό, αλλά και τις σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο γηροκομείο.

Η ηθοποιός περιέγραψε, ότι μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια της και έπεσαν τα μαλλιά της και τα νύχια της».

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε στην εκπομπή ότι δεν έδινε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της. «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα – αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος “πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια”» ανέφερε.

Όσο για τη βοήθεια που δέχεται, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Σπίτι του Ηθοποιού αλλά και σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος αν και έχουν χωρίσει, την ενισχύει οικονομικά.

Αναφορικά με αυτό, η Καίτη Φίνου είπε: «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».

«Η γενιά της βιντεοταινίας κατέληξε στον ψυχίατρο»: Έξαλλη η Καίτη Φίνου – «Συγχαρητήρια κύριοι, μας…»

 

Καίτη Φίνου: «Γιατί να βγει Μις Ολλανδία τρανς με ανδρικό μόριο;»

Διαβάστε ακόμη: