Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι

Φήμες ότι ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί που δραστηριοποιείται στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του ΣΚΑΪ. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.

O Γιώργος Καρατζαφέρης δίνει μάχη υπέρ της Νέας Δημοκρατίας ενόψει Ευρωεκλογών

Ο Καρατζαφέρης πασχίζει να μαζέψει τις δεξιές ψήφους για χάρη της ΝΔ στην Δεξιά πολυκατοικία γι’ αυτό και διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει τον πρόγονο του Αθανάσιο Καρατζαφέρη οπλαρχηγό του Νικηταρά. Μάλιστα τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα θα κάνει ο κουμπάρος του Μάκης Βορίδης και ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος που σημειωτέον κατάγεται από τον Μελιγαλά και είναι αποδεκτός στην Αρκαδία από ολόκληρο το φάσμα της Δεξιάς.

100 εκατομμύρια το χρόνο κοστίζει στο Ελληνικό κράτος η Ελληνοτουρκική ένταση

Στα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο προσδιόρισε το κόστος της έντασης με την Τουρκία στο Αιγαίο ο βουλευτής, πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Τόσο περίπου μας στοίχιζε να διατηρούμε αυτά τα αεροσκάφη σε ετοιμότητα, τους πιλότους, τα πληρώματα κ.λπ.», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. Με τα ήρεμα νερά γλιτώσαμε πολλά, πάρα πολλά…

Ο Κουρέτας έπεισε τον Κασσελάκη να μιλήσει με τον 13χρόνο που τον εξύβρισε

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας έφαγε με τον Στέφανο και από ό,τι φαίνεται τον έπεισε να πάρει τηλέφωνο τον 13χρονο πιτσιρικά που αποκάλεσε π… τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης δεν υπέβαλε μήνυση και μετά την απελευθέρωσή του είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν για περίπου είκοσι λεπτά στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με πηγές, το παιδί και οι γονείς ζήτησαν συγγνώμη, με την επικοινωνία να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Κασσελάκης τους ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα και ο μικρός ζήτησε να τον ξεναγήσει στη Βουλή.

Αφού του έκλεισε την πόρτα η ΝΔ, ο Ζαγοράκης όχι μόνο έγινε σοσιαλιστής, αλλά και συγγραφέας …

Έγραψε ένα βιβλίο για το 2004 (δεν έχει και κάτι άλλο να πραγματευτεί έτσι κι αλλιώς)… Με τρελαίνει πάντως η προσπάθεια να αλλάξει το προφίλ του ο Ζαγοράκης και να το παίξει πιο σοφιστικέ… ότι είναι άνθρωπος των γραμμάτων… Ενώ τρελαίνει και το γεγονός ότι το παίζει έμπειρος επί των ευρωπαϊκών θεμάτων…

Πήρε θάρρος ο ψευδομουφτής της Ξάνθης μετά τους λεονταρισμούς Ερντογάν

Πήρε θάρρος ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, μετά τους λεονταρισμούς Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης και ότι έχει τουρκική ταυτότητα που δεν μπορεί να «αγνοηθεί». Αρθρογραφώντας στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, έγραψε πως «η εθνική ταυτότητα είναι τουλάχιστον εξίσου ιερή αξία με τη θρησκευτική ταυτότητα. Η τουρκοκρατία και το Ισλάμ είναι σαν τη σάρκα και τα νύχια. Δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε την τουρκική ταυτότητα της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης και να την εκφράσουμε με τη θρησκευτική της ταυτότητα. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Για δύο στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχουν παράπονα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς βρέθηκαν σε κοινωνική εκδήλωση που «δεν έπρεπε»

Για δύο στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχουν παράπονα στο οικοσύστημα του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς όπως λέγεται βρέθηκαν σε κοινωνική εκδήλωση που δεν έπρεπε να βρεθούν. Τα στελέχη αυτά είναι αγαπητά στον πρόεδρο, όμως θα πρέπει να προσέχουν διπλά και τριπλά σε ποιες συναθροίσεις πάνε…

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέθεσε δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η μάζωξη έγινε σε γνωστό εστιατόριο στο Γουδή, για να ανταλλάξουν απόψεις και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Στο τραπέζι βρέθηκαν συνολικά 32 υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς 10 από τους συνολικά 42 του ευρωψηφοδελτίου δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν η επίσκεψη του Ευρωπαίου υποψήφιου της ομάδας των Σοσιαλιστών Νίκολας Σμιτ στη Θεσσαλία και η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αναφορικά με τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «έπρεπε πολύ νωρίτερα να έχουμε κάνει διάβημα στην Ευρώπη και βέβαια σε όλα τα διεθνή fora για να προστατεύσουμε αυτά τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς». Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους καλό αγώνα και τόνισε πως ενωμένοι θα συνεχίσουν να παλεύουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η νέα γκάφα Κασσελάκη, αυτή τη φορά με αφορμή τον ερχομό Ράμα στην Αθήνα

Όταν η ασχετοσύνη συναντάει την έλλειψη ιστορικής γνώσης… Στην προσπάθειά του ο Κασσελάκης να βγει σε πιο σκληρή γραμμή επ’ αφορμή του ταξιδιού Ράμα στην Αθήνα υπέπεσε σε μία σημαντική γκάφα. Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε τον ηγέτη της Αλβανίας να κάνει μία προεκλογική εκστρατεία – εκδήλωση στη χώρα μας, την οποία την αποκαλεί η κυβέρνηση ιδιωτική επίσκεψη. Και ανοίγει έτσι την Κερκόπορτα σε ιδιωτική επίσκεψη του κ. Ερντογάν στη Θράκη». Αυτά τα είπε ο άνθρωπος που λίγες ημέρες πριν με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εκδώσει δελτίο τύπου για δικό του αντίστοιχο προεκλογικό ταξίδι στη… Βόρεια Ήπειρο! Πέραν αυτού όμως, επί της ουσίας, κάποιος θα μπορούσε να προστατεύσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έδωσε… βαρυσήμαντη συνέντευξη για τα εθνικά μας θέματα σε μπαρ της Λάρισας, ενημερώνοντάς τον πως ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη έχει πραγματοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τρεις φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Μία επί Κώστα Καραμανλή το 2004, μία επί Αλέξη Τσίπρα το 2017 και μία επί Κυριάκου Μητσοτάκη το Δεκέμβριο του 2023. Άρα, ασχέτως εάν πολλοί εκτιμούν πως η κυβέρνηση μπορεί να έχει χειριστεί αδόκιμα έως και επικίνδυνα κάποια από τα εθνικά μας θέματα, καμία «Κερκόπορτα» δεν άνοιξε με την επίσκεψη Ράμα.

Διαβάστε ακόμη: