Η βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο MEGA, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν τα κόμματα στο μήνυμα των Ευρωεκλογών.

Η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι όλα τα κόμματα έπρεπε να πάρουν ένα μήνυμα αλλά ότι τελικά μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διάβασε στην πραγματικότητα.

«Ποιο είναι το μήνυμα; Ότι ένα τεράστιος αριθμός Ελλήνων απείχε. Ποσοστιαία απείχαν περισσότεροι νεοδημοκράτες. Απείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, απείχαν και από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό το μήνυμα δήλωσαν όλοι ότι το πήραν όλοι, τελικώς το διάβασε όμως μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Βγήκε σε μια συνέντευξη (bloomberg) και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Είπε το πήρα το μήνυμα αλλά και το διάβασα και θα προσπαθήσω να κάνω τις αλλαγές», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς για εμάς αυτός που διάβασε το μήνυμα είναι ο Μητσοτάκης και είναι ο υπεύθυνος πρωθυπουργός της χώρας. Άρα το μήνυμα είναι ότι χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα σε επιμέρους πολιτικές όπως είναι η ακρίβεια».

Αναφερόμενη στο μήνυμα που πήρε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σημείωσε ότι «είναι πραγματικά θλιβερό αυτό στην κεντροαριστερά. Εγώ δεν το έχω ξαναζήσει. Έχει πλήρως απομυθοποιηθεί».

«Αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο»

Σχολιάζοντας το θέμα της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ που έχουν θέσει στελέχη του κόμματος, έκανε λόγο για ένα ατελείωτο Δελφινάριο. «Στα άλλα δύο κόμματα, ο μεν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν πήρε κανένα μήνυμα, το πήρε ένα ατελείωτο δελφινάριο στο οποίο έχω χάσει τον αριθμό, καθώς τα ¾ της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι υποψήφιοι αρχηγοί και μερικοί απ’ έξω σε περίπτωση που δεν φτάσουν. Αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο. Ο δε Κασσελάκης έλαβε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη. Όλο αυτό μαζί είναι απογοητευτικό».

Σχετικά με τις Ευρεκλογές, η κυρία Μπακογιάννη είπε τέλος ότι «ο κόσμος δεν πίστεψε στις παροχές που έταξαν Ανδρουλάκης και Κασσελάκης γιατί έχει καεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη».

Διαβάστε ακόμη