Μπορεί οι Μαλδίβες να είναι σχεδόν ταυτόσημες με την έννοια των διακοπών για απόλυτη χαλάρωση, ωστόσο εκτός από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της, η νησιωτική χώρα της Νότιας Ασίας μόλις απέκτησε άλλον ένα λόγο για να την επισκεφθεί κανείς.

Στο πλαίσιο των επερχόμενων εμπειριών «Winter Collection», που προσφέρει στους επισκέπτες του, το πολυτελές resort Soneva Fushi μόλις ανακοίνωσε κάτι που ονειρεύεται κάθε φανατικός του τένις: ιδιαίτερα μαθήματα με τον νούμερο 3 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Είτε λοιπόν είστε δεξιοτέχνης του τένις είτε όχι, ευκαιρίες σαν αυτή συναντά κανείς μια φορά στη ζωή, πόσο μάλλον όταν το τερέν βρίσκεται σε μία από τις πιο εξαιρετικές τοποθεσίες του κόσμου. Από τις 22 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, οι «Sonevians» όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν ατομικές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με τον Ντανιίλ στα υπαίθρια ή στεγασμένα γήπεδα τένις ολυμπιακών διαστάσεων του συγκροτήματος.

Ο Μεντβέντεφ είναι ο πρώτος παίκτης που έσπασε την ασφυκτική 18χρονη βασιλεία των Big Four (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, Μάρεϊ) στον κόσμο του τένις, όταν κατέκτησε την πρώτη θέση το 2022. Ο 27χρονος σταρ είναι ο κάτοχος 14 τίτλων στo ATP Tour, μεταξύ των οποίων εκείνοι των Ρότερνταμ Όπεν, Κατάρ Όπεν, Μαϊάμι Όπεν, Ιταλικό Όπεν, καθώς και του Πρωταθλήματος Τένις του Ντουμπάι.

Φυσικά, το να ιδρώσει κανείς σ’ ένα γήπεδο τένις στους τροπικούς απέναντι σ’ έναν από τους πιο διάσημους παίκτες του κόσμου δεν είναι η μόνη συγκίνηση που υπόσχεται στους επισκέπτες του το Soneva Fushi.

Ανάμεσα σε μια βεντάλια συνεργασιών του resort με διάσημες προσωπικότητες, ξεχωρίζουν τα μαθήματα ιστιοπλοΐας από τον διάσημο Βρετανό ιστιοπλόο Σερ Ρόμπιν Νοξ-Τζόνστον στο μήκους 23 μέτρων γιοτ «Soneva στο Aqua», όπου οι επισκέπτες μπορούν «να εξερευνήσουν τα νερά του Ινδικού Ωκεανού όπως ποτέ άλλοτε».

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε έναν καλύτερο επόμενο προορισμό, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Soneva Fushi και κάντε την κράτησή σας.

Διαβάστε ακόμη: