search

AREA 51

«Πυρ και μανία» με παράγοντα του τραπεζικού συστήματος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός – Οι διαχρονικές σχέσεις για άγνωστους λόγους έχουν διαρραγεί και η κατάσταση προμηνύεται έκρυθμη και απρόβλεπτη…

Βεβαίως στους διαδρόμους και τα υπόγεια του Μαξίμου, που θυμίζει Βυζάντιο, όπου ο ένας θάβει τον άλλον, συνήθως μεταφέρονται στον πρωθυπουργό λόγια που δεν έχουν ειπωθεί και σχέσεις που δεν υπάρχουν!

«Πυρ και μανία» με παράγοντα του τραπεζικού συστήματος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός

Μαθαίνω ότι…

Πυρ και μανία με παράγοντα του τραπεζικού συστήματος φέρεται να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μολονότι το Μαξίμου από την αρχή της Νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, το 2019 αλλά και από πολύ πιο πριν, είχε διαμορφώσει ένα πολύ δυνατό πλαίσιο σχέσεων με τον διαχρονικό τραπεζίτη!

Ωστόσο την ώρα τούτη κάτι έχει αλλάξει, κάτι έχει συμβεί, προφανώς κάποια λόγια ή κάποιες ενέργειες του τραπεζίτη, που προκάλεσαν βαθιά ρήξη στις διαχρονικές σχέσεις και εκνευρισμό του πρωθυπουργού!

Βεβαίως, στο Βυζάντιο του Μαξίμου, όπου στους διαδρόμους και τα υπόγεια του την ώρα τούτη ο ένας θάβει και αποδομεί τον άλλον, ίσως να έχουν μεταφερθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγια που δεν έχουν ειπωθεί ή σχέσεις με τρίτους που δεν είναι έτσι όπως πιθανόν παρουσιάζονται!

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ότι ο πρωθυπουργός «τα έχει πάρει ανάποδα» με τον τραπεζίτη, για λόγους αδιευκρίνιστους, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον την έκβαση των γεγονότων…

Διαβάστε ακόμη: