Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ντάνι Άλβες για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Ο Ντάνι Άλβες τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας με 4,5 χρόνια φυλάκισης, 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9.5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα. Ταυτόχρονα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα, ούτε εμπόδισε ποτέ την κοπέλα να βγει από την τουαλέτα του κλαμπ.

Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης στο ανώτερο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Επίσης, η εταιρεία που διαχειριζόταν το επικοινωνιακό κομμάτι και τη δημόσια εικόνα του 40χρονου απ’ όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση, τον εγκατέλειψε πρόσφατα.  Σύμφωνα με το ισπανικό telecinco, συγκρατούμενός του στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.

Ντάνι Άλβες: Η κατάθεση-φωτιά από την κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό

Ντάνι Άλβες: Διαπραγματεύεται με την ισπανική δικαιοσύνη για την ποινή του

Ντάνι Άλβες: Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης

Διαβάστε ακόμη: