Ο Ντάνι Άλβες παραμένει προφυλακισμένος εδώ και 9 μήνες αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για βιασμό. Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση είναι ότι η τηλεοπτική εκπομπή «Vamos A ver», έφερε στη δημοσιότητα την κατάσταση του φερόμενου θύματος βιασμού από τον Βραζιλιάνο, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε γνωστό κλαμπ της Βαρκελώνης.

Στην κατάθεση της η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως ήταν όντως στο κλαμπ μαζί με την ξαδέρφης της όταν ο Άλβες άρχισε να την κοιτάζει και να της κάνει χειρονομίες για να την πλησιάσει.

«Θυμάμαι ότι απομακρύνθηκε και μου έκανε χειρονομία να έρθω κοντά του. Μέχρι που στο τέλος σκέφτηκα ότι θα του μιλήσω για να δω τι θέλει. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού θα πήγαινε», αναφέρει και συμπληρώνει:

«Δεν ήξερα και δεν μπορούσα να φανταστώ πού με πήγαινε. Φτάσαμε εκεί και ήταν μια πόρτα. Άνοιξε την πόρτα, θυμάμαι, και μπήκα μέσα. Όταν μπήκα, είδα σε τι έμπαινα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα, είδα ότι ήταν πολύ, πολύ μικρή. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή άρχισα να πανικοβάλλομαι»..

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα επισημαίνει ότι ζητούσε επίμονα να φύγει ωστόσο ο ποδοσφαιριστής την αγνοοούσε.

«Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω: “Πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω”. Θυμάμαι ότι σήκωσε το φόρεμά μου και με ανάγκασε να καθίσω πάνω του ενώ εγώ του έλεγα “δεν μπορώ”. Αυτός μου έλεγε τα δικά του και από εκείνη τη στιγμή και μετά θυμάμαι ότι αντιστάθηκα».

Σε αντίθεση με όσα δήλωσε σε άλλες καταθέσεις της η κοπέλα δήλωσε ότι δεν υπήρξαν φιλιά.

«Σε καμία περίπτωση δεν φιληθήκαμε. Με ανάγκασε να καθίσω και, αργότερα, καθώς του έλεγα ότι έπρεπε να φύγω, με άρπαξε και με ανάγκασε να πέσω στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, αφηγείται την επιθετική αντίδραση που είχε ο Βραζιλιάνος όταν εκείνη αρνήθηκε να συνεχίσει την πράξη: «Παρατήρησα ότι με χτύπησε στο γόνατο και έμεινα με μια πληγή. Προσπάθησε να με πείσει να του κάνω στοματικό έρωτα. Απομακρυνόμουν συνέχεια από αυτόν, μέχρι που με άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει.»

Στη συνέχεια της κατάθεσης αναφέρει πως ο κατηγορούμενος προσπάθησε εκ νέου να την πείσει να του κάνει στοματικό σεξ κι όταν αρνήθηκε ακολούθησε η απόπειρα βιασμού της.

Διαβάστε ακόμη: