search

LIFESTYLE

Νικηφόρος: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό»

«Ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει έξω και το ευχαριστιέται» συμπλήρωσε

Νικηφόρος: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό»

Nικηφόρος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις γιορτινές μέρες και την κίνηση που υπάρχει αυτή την περίοδο στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» και αρχικά, ανέφερε πως: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, νομίζω χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό».

Συμπλήρωσε επίσης, πως ο κόσμος είχε μάλλον ανάγκη να κάνει κάποιες εξόδους, ειδικά μετά τα όσα πέρασε με τον κορωνοϊό. «Πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει έξω και το ευχαριστιέται και είμαστε και εμείς πολύ χαρούμενοι που τον κάνουμε να “ξεχνάει” τα προβλήματά του», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτές τις μέρες διευρύνεται λίγο το ωράριο, ανάλογα με τις ορέξεις πάει λίγο παραπάνω. Σήμερα μία ώρα πιο μετά θα πάμε, είναι συνηθισμένο αυτή την ημέρα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο να περνά όμορφα, βλέπεις ότι ο κόσμος θέλει να μείνει μέχρι το πρωί έξω», τόνισε ο τραγουδιστής.

Εξήγησε μάλιστα, ότι η φετινή σεζόν μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά και ακόμα και άνθρωποι που συνήθως δεν βγαίνουν, αποφάσισαν να το «ρίξουν έξω». «Όλα πάνε πολύ καλά και είναι δυναμική η σεζόν, και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα για τις γιορτές, γιατί στις γιορτές βγαίνει και διαφορετικός κόσμος από ότι βγαίνει συνήθως. Είναι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να βγαίνουν, αλλά επειδή έχουν τώρα την άδειά τους, έχουν διάθεση να βγουν κι θα κάνουν μία συμβολική έξοδο», ανέφερε.

Σχετικά με τις τιμές και την ακρίβεια, ο Νικηφόρος σχολίασε πως: «Ενώ έχουμε ενεργειακή κρίση, ακρίβεια και διάφορα προβλήματα, περιέργως, ενώ έχουν ανέβει οι τιμές στα κέντρα διασκέδασης, ο κόσμος χαλάει πολύ περισσότερο και είναι ένα θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εμάς τους τραγουδιστές αυτό».

«Θεωρώ ότι έπαιξε και ρόλο ο τουρισμός που είχαμε πολλά έσοδα και κινήθηκε το χρήμα. Και ο καιρός βοήθησε, δεν έχουμε βαρύ χειμώνα να χαλάει ο κόσμος περισσότερα στην ενέργεια. Υπάρχει μία τάση για έξοδο, αλλά εμάς μας χαροποιεί αυτό, το είχαμε ανάγκη μετά από τόσα χρόνια», τόνισε κλείνοντας ο Νικηφόρος.

Διαβάστε ακόμη: