Ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ο 50χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του στη Νίκαια.

Ανθρωποκτονία με δόλο είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 50χρονος από τη Νίκαια, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Νίκαια: Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 54χρονη

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την άγρια δολοφονία του θύματος προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια, όπως μεταδίδει το Star, προκύπτει στραγγαλισμός με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης. Ακόμα, εντοπίστηκαν σημάδια στον λαιμό της άτυχης γυναίκας αλλά και άλλα χτυπήματα στο σώμα, ένα εκ των οποίων στο βλέφαρό της, δείγμα ότι είχε προηγηθεί άγριο ξύλο.

Νίκαια: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς και η ομολογία του

O καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, κάλεσε τους αστυνομικούς και τους είπε: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι πρώτες κουβέντες του ήταν και η ομολογία του: «Με τη σύζυγό μου, τσακωθήκαμε, όπως συνήθως, και τη σκότωσα. Είχα πιεί και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα δώσουν απάντηση στο ερώτημα του αν ήταν μεθυσμένος ο κατηγορούμενος και αν υπάρχουν άλλες ουσίες που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, αλλά και την Αστυνομία, οι τσακωμοί του ζευγαριού ήταν συχνοί και υπήρξαν πολλές καταγγελίες για ενδοοικογενιακή βία. Το 2017, αλλά και το 2019, ο 50χρονος είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Όμως η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της.

Διαβάστε ακόμη: