Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που πληρώνει από +3.000.000 ευρώ ετησίως στον Σλούκα αλλά και τον Ναν, για να έχει την πιο επιδραστική περιφερειακή 3άδα της Ευρωλίγκα – τον πρώτο τον … πήρε από τον Ολυμπιακό εκμεταλλευόμενος την κακή σχέση του με τον Μπαρτζώκα ενώ τον Αμερικανό γκαρντ πρώτα οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να τον φέρουν στην Ελλάδα – σκέφτηκε και νέο “κόλπο γκρόσο” με πρώην ερυθρόλευκο σούπερ σταρ!

Πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, παρότι κι από τον Πειραιά αλλά κι από το περιβάλλον του παίκτη πιθανότητα θα διαψευστεί, ο ιδιοκτήτης του 7άστερου έχει ήδη κάνει την…βολιδοσκόπιση του για τον Βεζένκοφ!

Στην ελληνική μπασκετική πιάτσα agents κυκλοφορεί πως ο πράσινος ηγέτης ήταν διατεθειμένος να του προσφέρει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 4.000.000 ευρώ(!!) αλλά ακόμη και έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο να σπάσει με buy out (να εξαγοράσει δηλαδή η ομάδα του στο ΝΒΑ) το συμβόλαιο που έχει.

Τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές για να συμβεί κάτι τέτοιο/δεν το συνηθίζουν οι ομάδες του NBA λόγω του salary cap.

Ο Βούλγαρος με το ελληνικό διαβατήριο πάουερ φόργουορντ έχει στους Κινγκς κλειστό 3ετές συμβόλαιο (μέχρι το 2026) με συνολικές αποδοχές 20.000.000 ευρώ αλλά η πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ εξελίχθηκε μάλλον απογοητευτικά.

Δεν βρήκε τον …χώρο και χρόνο συμμετοχής που περίμενε και κάπου κατέληξε… “πετσετάκιας” των Σακραμέντο, στο πικ της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη: