Πριν από λίγο καιρό το Radar σας είχε προαναγγείλει μια «βόμβα» χρηματιστηριακή που επρόκειτο να σκάσει, υπό την προϋπόθεση ότι ο αρμόδιος θεσμικός φορέας θα έδινε την τελική έγκριση του και παράλληλα θα επήρχετο συμφωνία μεταξύ των δύο εμπλεκομένων πλευρών στα λεφτά, στο τίμημα δηλαδή που θα ελάμβανε ο επιχειρηματίας που εισφέρει την εταιρία του στην εισηγμένη με τους γνωστούς και ισχυρούς μετόχους – διαχειριστές, που έχουν ωστόσο κι άλλες σημαντικές παρουσίες στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

Οι πληροφορίες του Radar, που ως γνωστόν είναι πάντα έγκυρες και δεν δύναται να αμφισβητηθούν, λένε ότι το deal έκλεισε, και ότι η «βόμβα» θα σκάσει κατά πάσα πιθανότητα αύριο Τετάρτη, αμέσως μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου ή νωρίς το πρωί!

Πρόκειται για συγχώνευση – εξαγορά δια απορροφήσεως που θα δημιουργήσει ένα σύνθετο και ισχυρό σχήμα, τόσο με παροχή υπηρεσιών όσο και με δυνατά assets!

Πρόκειται για ένα deal πανέξυπνο, που καταδεικνύει την ευστροφία των συμμετεχόντων καθώς συνθέτει δυο διαφορετικούς πόλους και διαφορετικά χαρακτηριστικά σε ένα σχήμα με την μέγιστη ομοιογένεια!

Και μετά βεβαιότητας θα δημιουργήσει μεγάλες χρηματιστηριακές υπεραξίες και αποτιμήσεις!

Ο πωλών τοις μετρητοίς, φέρεται να αποκόμισε περί τα 40 εκατ. στην τσέπη ενώ εκτός από τις δυνάμεις της ξηράς, προσέφεραν τον …οβολό τους και δυνάμεις της θάλασσας!

Μέχρι εδώ όμως για σήμερα! Τα υπόλοιπα – καλώς εχόντων των πραγμάτων- στο ταμπλό αύριο…

Διαβάστε ακόμη: