Οι άγγελοι της Victoria’s Secret επιστρέφουν στην πασαρέλα. Ναι ναι, το εμβληματικό fashion show του brand θα επιστρέψει το 2024, ανανεωμένο με όλη τη λάμψη που το χαρακτηρίζει. Η αναβίωση αυτή μάλιστα υπόσχεται περισσότερη ποικιλομορφία, αντανακλώντας την εξέλιξη του brand τα τελευταία χρόνια.

Μετά από μια παύση από το 2018, η Victoria’s Secret άκουσε τους θαυμαστές της και ανανέωσε την εστίασή της. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 προορίζεται να είναι ένα αξέχαστο γεγονός.

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή την επιστροφή του fashion show, κάνουμε μία αναδρομή στα 10 πιο σέξι μοντέλα που περπάτησαν ποτέ στην πασαρέλα της Victoria’s Secret και υπενθυμίζουμε πως η επιλογή, δεν ήταν καθόλου έυκολη υπόθεση.

1. Gisele Bündchen

Gisele Bundchen

Το βραζιλιάνικο σούπερ μόντελ, η Gisele Bündchen, κατέκτησε τις πασαρέλες της Victoria’s Secret για 14 χρόνια, αποτελώντας έναν από τους πιο εμβληματικούς “αγγέλους” της μάρκας. Η εξωτική ομορφιά της, το τέλειο σώμα της και η γεμάτη αυτοπεποίθηση στάση της την κατέστησαν δικαίως είδωλο του αισθησιασμού.

2. Adriana Lima

Adriana Lima

Η Adriana Lima ήταν άλλο ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του κοινού κατά τη διάρκεια της θητείας της στη Victoria’s Secret, όπου περπατούσε για 18 ολόκληρα χρόνια. Η αγγελική της ομορφιά, η καλλίγραμμη σιλουέτα της και το σαγηνευτικό της βλέμμα την έκαναν ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα στον κόσμο.

3. Heidi Klum

Το σούπερ μόντελ από τη Γερμανία όχι μόνο κατέκτησε τις πασαρέλες της Victoria’s Secret για 11 χρόνια, αλλά έγινε επίσης ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον κόσμο. Η ομορφιά της, η συγκλονιστική προσωπικότητά της και η αίσθηση του χιούμορ της την έκαναν έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους “αγγέλους” της μάρκας.

4. Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio περπάτησε για τη Victoria’s Secret για 18 ολόκληρα χρόνια, αποτελώντας έναν από τους παλαιότερους “αγγέλους” της μάρκας. Η φυσική της ομορφιά, το “γλυπτό” σώμα και το λαμπερό της χαμόγελο την έκαναν μία από τις αγαπημένες του κοινού.

5. Miranda Kerr

Το αυστραλιανό μοντέλο κατέκτησε τις πασαρέλες της Victoria’s Secret για 6 χρόνια, όπου ξεχώρισε για την αγγελική ομορφιά της, τη λεπτή της σιλουέτα και τη φυσική της κομψότητα.

6. Candice Swanepoel

Το νοτιοαφρικανικό μοντέλο Candice Swanepoel ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς “αγγέλους” της Victoria’s Secret και σίγουρα, ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα στον κόσμο.

7. Tyra Banks

Η Tyra Banks δεν ήταν μόνο ένα από τα πρώτα μαύρα μοντέλα που περπάτησαν για τη Victoria’s Secret, αλλά έγινε και ένας από τους πιο εμβληματικούς “αγγέλους” της μάρκας.

8. Isabeli Fontana

Το βραζιλιάνικο σούπερ μόντελ κατέκτησε την επίδειξη μόδας Victoria’s Secret για αρκετά χρόνια με την κλασική ομορφιά της, το βαθύ βλέμμα και τη φυσική κομψότητα. Η ίδια, έγινε είδωλο της μόδας, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό και την αυτοπεποίθησή της στην πασαρέλα.

9. Bella Hadid

Η Bella Hadid υπήρξε ένας από τους πιο πρόσφατους “αγγέλους” της Victoria’s Secret, περπατώντας για το brand 4 μονάχα φορές. Η εξωτική ομορφιά της, το καλλίγραμμο σώμα της και η γεμάτη αυτοπεποίθηση στάση της την έχουν κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον κόσμο σήμερα.

10. Irina Shayk

Ιρίνα Σάικ: «Μπήκε» στα 36 και το Instagram της «πήρε φωτιά» (photos)

Το μοντέλο περπάτησε για τη Victoria’s Secret για 5 χρόνια, ξεχωρίζοντας δικαίως με την απερίγραπτη ομορφιά της.

Διαβάστε ακόμη: