Ο Νεϊμάρ ετοιμάζει βαλίτσες για το Νησί και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League! Ο Βραζιλιάνος σταρ μετά από έξι χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις που θα του δώσουν έξτρα ώθηση γιατί την τελευταία διετία η απόδοσή του παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο Παρίσι από το καλοκαίρι του 2017. Σε λίγες εβδομάδες ο Βραζιλιάνος συμπληρώνει μια ολόκληρη εξαετία σε μια ομάδα, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχει να του προσφέρει κάτι παραπάνω. Το ίδιο και εκείνος. Η συνεργασία τους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 όμως πλέον είναι όλοι βέβαιοι στο Παρίσι πως η επόμενη σεζόν δεν θα βρει τον 31χρονο στο Παρκ Ντε Πρενς. Ο Νεϊμάρ θα είναι ο δεύτερος σταρ των παριζιάνων, μετά τον Λιονέλ Μέσι που θα φύγει από την ομάδα.

Τα δημοσιεύματα καθημερινά θέλουν τον έμπειρο επιθετικό να αποχωρεί από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογος θεωρούν πως αυτή είναι η καλύτερη λύση. Οι υποψήφιοι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πολλοί. Το ρεπορτάζ του CNN Portugal καταλήγει σε τρεις ομάδες, όλες τους προερχόμενες από την Premier League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Νιούκαστλ θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Όποια καταφέρει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να γνωρίζει ήδη τις ετήσιες οικονομικές απολαβές που απολαμβάνει ο ποδοσφαιριστής στο Παρίσι. Ο Βραζιλιάνος κάθε χρόνο προσθέτει στον λογαριασμό του σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ. Δεν τα λες και λίγα. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Νιούκαστλ θα προσπαθήσουν να ρίξουν λίγο το ποσό αυτό. Αμφότερες ξέρουν όμως πως για να αποσπάσουν τη μεταγραφή του πρέπει να υπερβούν εαυτό και όλες είναι διατεθειμένες γι’ αυτό!

Διαβάστε περισσότερα