Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον αστράγαλο εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς αναμένεται να «περάσει» την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες, προκαλώντας «ταραχή» στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα αποτελέσματα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στον αστράγαλο δεν ενέπνεαν ιδιαίτερη ανησυχία, τελικώς, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα και να αποτρέψει μία –εν δυνάμει– υποτροπή, μένοντας εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες. Όπερ σημαίνει πως –ουσιαστικά– ο 31άχρονος θα αποχαιρετήσει πρώιμα την εφετινή σεζόν, κατά την οποία είχε αρχίσει να θυμίζει –ανά περιόδους– τον παλιό, καλό εαυτό του.

«Τα τελευταία χρόνια, ο Νεϊμάρ έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς στον δεξιό του αστράγαλο. Μετά το πρόσφατο διάστρεμμα της 20ής Φεβρουαρίου, η πρόταση του ιατρικού επιτελείου της Παρί έκανε λόγο για χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποφευχθεί το μεγάλο ρίσκο της επανεμφάνισης του προβλήματος.

Όλοι οι ειδικοί που συμβουλεύτηκαμε, επιβεβαίωσαν αυτήν την αναγκαιότητα. Η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, στο νοσοκομείο «Ασπετάρ» της Ντόχα. Θα χρειασθούν τρεις έως τέσσερις μήνες, πριν ο Νεϊμάρ μπορέσει να προπονηθεί ξανά με την ομάδα», τονίσθηκε στην επίσημη ενημέρωση του παρισινού συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη: