Τα βόρεια προάστια αποκτούν τον απόλυτο denim προορισμό με δύο νέα monobrand καταστήματα Jack&Jones στο Χαλάνδρι και τη Νέα Ερυθραία, από τον Όμιλο FF Group.

Στην Λεωφόρο Πεντέλης 4 στο Χαλάνδρι και στην οδό Τατοΐου 102 στη Νέα Ερυθραία, οι λάτρεις του jeanswear θα ανακαλύψουν στα καταστήματα Jack&Jones, jeans καθώς και όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Διατηρώντας έναν ανεπιτήδευτα cool χαρακτήρα, τα καταστήματα Jack&Jones διακρίνονται για την urban αισθητική τους σε συνδυασμό με μοντέρνα street wear στοιχεία. Οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές, η άριστη ποιότητα και οι κορυφαίες σε σχεδιασμό συλλογές καθιστούν την Jack&Jones ένα από τα πιο αγαπημένα denim brand παγκοσμίως.

Η Jack & Jones ιδρύθηκε το 1990 στη Δανία και από τότε, δημιουργεί το δικό της fashion statement με το χαρακτηριστικό urban και denim DNA της. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει τη διαφορά, ενώ σήμερα, ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο brand του ομίλου BESTSELLER.

Με το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων Jack&Jones σε Χαλάνδρι και Νέα Ερυθραία ολοκληρώνεται το πλάνο ανάπτυξης του brand για την τρέχουσα χρονιά. Η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FF Group και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα συνολικά 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας. Από τα 12 συνολικά καταστήματα Jack&Jones, τέσσερα άνοιξαν ήδη εντός του 2022 σε Καλλιθέα, Περιστέρι, Χαλάνδρι και Νέα Ερυθραία.

Διαβάστε ακόμη: