Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Στα δέκα ονόματα που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται και ένα πρόσωπο-έκπληξη, που φέρεται να είναι αυτό της γνωστής παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη.

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε τελικά να συμπεριλάβει τον Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωσή του Φρέντι Μπελέρη έχει περάσει από «40 κύματα», με διαρκείς εναλλαγές, καθώς στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας φάνηκε να προδιαγράφεται ότι δεν θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο, ενώ τις επόμενες μέρες άρχισαν να κερδίζουν ξανά έδαφος οι εισηγήσεις υπέρ της συμπερίληψης του στη λίστα.

Σήμερα το πρωί είχαν κλειδώσει 41 από τις 42 θέσεις, με μόνη εκκρεμότητα το θέμα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, ο οποίος τελικά και θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που θα ανακοινωθούν το απόγευμα στο Ωδείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: