Η ανακοίνωση του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιου του ΠΑΣΟΚ έφερε νέες γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ. Είχε αντιδράσει και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης όταν ήταν σε επίπεδο φημών η περίπτωση Ζαγοράκη.

Τώρα έχουν θέμα και οι άλλες υποψηφιότητες. Ο Ζαγοράκης είχε από τις χειρότερες επιδόσεις για ευρωβουλευτή σε επίπεδο παρεμβάσεων και ομιλιών… Για φανταστείτε να εκλεγεί και να φάει την θέση κάποιου τι θα γίνει…

Ο Ζαγοράκης  όμως δημιουργεί ρήγμα και μεταξύ Νέας Αριστεράς και ΠΑΣΟΚ. Ο Κωστής Καρπόζηλος της Νέας Αριστεράς τα έχωσε στο ΠΑΣΟΚ για την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Τι είπε; Οτι ο Ζαγοράκης ψήφισε το αντιψήφισμα της ΝΔ ως απάντηση του ψηφίσματος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που μιλούσε για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Ψήφισμα, το οποίο το ΠΑΣΟΚ ανέδειξε όσο μπορούσε γιατί εξυπηρετούσε την αντιπολιτευση του. Και τώρα βάζει στο ψηφοδέλτιο έναν που το πολέμησε αυτό το ψήφισμα.

Ισχυρό επιχείρημα… Όμως, αναδεικνύεται και κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι ΠΑΣΟΚ-Νεα Αριστερά θα είχαν μία στενή κοινοβουλευτική συνεργασία, μία επαφή, η οποία μάλλον πάει στο κάλαθο των αχρήστων…

Διαβάστε ακόμη: