Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι ανέφερε πως μετά την Κυριακή των Βαΐων δεν θα έχει δουλειά. Ζήτησε λοιπόν, από όποιον μπορεί να τον βοηθήσει προτείνοντάς τον σε μια παράσταση, να το κάνει.

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων. Μέχρι τότε δουλεύω, μέχρι τότε έχω υποχρέωση. Από εκεί και πέρα, ψάχνω δουλειά για τον χειμώνα, δεν θα είμαι τον χειμώνα. Τα παρασκηνιακά δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και ψάχνω για δουλειά. Αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τι να πούμε; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Η δουλειά μας είναι χαρά. Εγώ όταν είμαι πάνω στη σκηνή, παρόλο που έχουν περάσει 50 χρόνια, θέλω να νιώθω χαρά και στη σκηνή και στην κάμερα. Δεν μπορούν να μου στερούν τη χαρά και βεβαίως τη δουλειά».

Τέλος, είπε: «Από τη δουλειά αυτή δεν ζω μόνο εγώ, έχω οικογένεια, παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι να τελειώσουμε την Κυριακή των Βαΐων και να δούμε τι θα κάνουμε μετά για τη δουλειά».

Διαβάστε ακόμη: