Η Ελληνική Λύση βρίσκεται πλέον κοντά στην 3η θέση στην περιοχή της Μακεδονίας και αυτό λόγω των μεγάλων διαρροών από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κόσμος στην δυσαρέσκειά του για το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στέλνει μήνυμα διαμαρτυρίας ψηφίζοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο.

O Βελόπουλος έχει ξεπεράσει και χειρότερη εκδοχή του Τσίπρα του 2015 σε πλειοδοσία προεκλογικών υποσχέσεων…

Έχει ξεπεράσει σε θεωρίες συνομωσίας τον Αρτέμη Σώρρα που έλεγε ότι έχει περιουσία 2,7 τρις ευρώ την οποία την δημιούργησε από την πώληση διαστημικής τεχνολογίας.

Έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τάζει συντάξεις 3.000 και 4.000 από την άμεση εξόρυξη πετρελαίου.

Βέβαια, γνωρίζει ότι οι εξορύξεις δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη και ότι πρέπει να επενδύσουν μεγάλες εταιρείες που έχουν know how, όμως, επειδή βρίσκεται σε μία δημοσκοπική άνοδο έχει πάρει φόρα και λέει ότι θέλει.

Παλαιότερα είχε υποσχεθεί ότι μπορεί να θεραπεύσει την καράφλα με τις γνωστές κηραλοιφές του.

Οι οποίες, όπως είναι γνωστό φτιάχνονταν από γνωστό μοναστήρι στο Άγιο Όρος και τις πωλούσε πακέτο με ένα βιβλίο, πληρώνοντας χαμηλότερο ΦΠΑ παράνομα, υπόθεση που εξέτασε η εφορία και του απέστειλε ένα μεγάλο πρόστιμο.

Πάντως, τη δική του φαλάκρα η αλοιφή δεν μπόρεσε να τη θεραπεύσει…

Αργότερα, πουλούσε επιστολές του Ιησού Χριστού δημιουργώντας μία τεράστια πελατεία από ελαφρόμυαλους που πίστευαν στις τηλεπωλήσεις του και στη μοναδικότητα του… προϊόντος…

Και όταν τον κατηγορούσαν ότι πωλούσε κάτι που δεν υπάρχει, εκείνος έκανε τα στραβά μάτια.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, πέρυσι τέτοια εποχή, τον Απρίλιο του 2023, τον είχε καταγγείλει δημοσίως η πρώην βουλευτής Αναστασία- Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κόμμα του.

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε επίσης ακόμη 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός, δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα», δήλωνε η κυρία Αλεξοπούλου.

Και δεν ήταν η μοναδική. Παρόμοια καταγγελία είχε κάνει την ίδια ακριβώς περίοδο ένας ακόμη πρώην βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, ο επίσης αποχωρήσας Αντώνης Μυλωνάκης.

Αν οι απλοί βουλευτές έδιναν 1500 ευρώ ο καθένας στον Βελόπουλο, πόσα νομίζετε ότι θα ζητήσει από τους δύο ευρωβουλευτές που μπορεί να εκλέξει, οι οποίοι θα βγάζουν 20.000 ευρώ περίπου μηνιαίο μισθό;

Για την ιστορία μόνο, να πούμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας κατέληξε φυλακή…

Διαβάστε ακόμη: