Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε ξανά στο Instagram της, αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, όπως κάνει στις περισσότερες από της αναρτήσεις της.

Το μοντέλο με τους 30 εκατομμύρια ακολούθους, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι του. Φορώντας μια φόρμα και ένα διαφανές μαύρο σουτιέν, η Ραταϊκόφσκι πόζαρε στον φακό.

Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, η ίδια φωτογραφήθηκε δίπλα από τον σκύλο της, ενώ παίζουν και σε άλλα, στάθηκε κοντά σε έναν καθρέφτη και πήρε διάφορες πόζες καθισμένη στο πάτωμα.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

ejmili3323
emili3930
emilirat
rataikofsi32
emlirataikofski
emili30
rataikfkis2
emili323

Τις προάλλες, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι της φορώντας μόνο τα κοσμήματά της.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε κάποια αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτά, φαίνεται ξαπλωμένη σε λευκά, σατέν σεντόνια, να δείχνει στο κοινό της τα δαχτυλίδια που κοσμούν το χέρι της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν φορά τίποτα παρά μόνο τα κοσμήματα αυτά, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα καλύπτει το γυμνό της σώμα με ένα σεντόνι. Ωστόσο τα δαχτυλίδια που φοράει το μοντέλο έχουν συμβολική αξία. Μετά το διαζύγιο της το 2022 από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η Ραταϊκόφσκι δημιούργησε από το δαχτυλίδι αρραβώνων της, δύο νέα δαχτυλίδια. Όπως αναφέρει, πρόκειται για τα λεγόμενα δαχτυλίδια διαζυγίου και όπως είχε πει στηξ Vogue: «Τα δαχτυλίδια αντιπροσωπεύουν τη δική μου προσωπική εξέλιξη. Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα πρέπει να αφαιρεθεί από τα διαμάντια της μόνο και μόνο επειδή χάνει έναν άντρα».

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Διαβάστε ακόμη: