search

ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2022: Οι πέντε πιο σέξι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ, έχει στραμμένο το βλέμμα του ολόκληρος ο πλανήτης. Η διοργάνωση βρίσκεται πλέον στην τελική της φάση, και όλοι αναρωτιούνται ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο.

σέξι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ, έχει στραμμένο το βλέμμα του ολόκληρος ο πλανήτης. Η διοργάνωση βρίσκεται πλέον στην τελική της φάση, και όλοι αναρωτιούνται ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο.

Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να μαγεύουν με τις ικανότητές τους, να προσφέρουν θέαμα και να αφήνουν άφωνες τις θαυμάστριές τους με τα κάλλη τους.

Παρακάτω θα βρείτε τους πέντε πιο όμορφους αθλητές που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και σε κάθε τους εμφάνιση -εντός και εκτός γηπέδου- ανάβουν «φωτιές».

Άλισον Μπέκερ

Πρόκειται για τον 30χρονο επαγγελματία Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που παίζει ως τερματοφύλακας για τη Λίβερπουλ της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Οι κοιλιακοί του και τα καταγάλανα μάτια του είναι το κάτι άλλο.

Ολιβιέ Ζιρού

Ο Γάλλος είναι αναμφισβήτητα από τους πιο όμορφους συμμετέχοντες του Μουντιάλ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Γκρενόμπλ Φουτ 38 το 2005. Μετά από δύο σεζόν ως αναπληρωματικός, παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην ΦΚ Ιστρ, ομάδα της Νασιονάλ. Ακολούθησαν οι Άρσεναλ, Τσέλσι και Μίλαν. Με την Εθνική Γαλλίας αγωνίζεται από το 2011.

Ροντρίγκο Ντε Πολ

Ο Αργεντινός είναι σέξι και όποιος αντέξει. Μελαχρινός, ταλαντούχος και γοητευτικός καίει καρδιές. Είναι 28 χρονών και αγωνίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάρκο Ασένσιο Βίλεμσεν

Αγωνίζεται με την ομάδα της Ισπανίας, είναι 26 ετών και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά τους Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε διασυλλογικό επίπεδο φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Φυσικά από την λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ που αγωνίζεται ως επιθετικός για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας είναι ένας από τους πιο hot παίκτες αλλά και ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος. Για τον 37χρονο είναι (πιθανότατα) η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει με την Πορτογαλία το σημαντικότερο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη: