Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε χθες το απόγευμα να επισκεφτεί στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Παιανίας – Γλυκών Νερών, στο πλαίσιο του επετείου των 47 ετών από την ίδρυση της ΝΔ.

Μάλιστα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιανίας – Γλυκών Νερών εξέδωσε νωρίτερα και ανακοίνωση που καλούσε τον κόσμο στην υποδοχή του Πρωθυπουργού αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η κινητοποίηση όλων μας, η παρουσία μας και η θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτήν την εμβληματική ημέρα, θα πρέπει να συνοδεύονται και από την πολιτική μας ευθύνη να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας».

Το θέμα είναι ότι παρά την ιστορικότητα της ημέρας η εκδήλωση δεν κρίνεται επιτυχημένη, και μάλιστα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς από τη μια απουσίαζαν οι βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής, πλην του πάντα μαχητικού Βασίλη Οικονόμου που δίνει το στίγμα της Ν.Δ. στην περιοχή καθώς δεν απουσιάζει ποτέ από τα δρώμενα της Ανατολικής Αττικής και του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βόριδη, ο οποίος επίσης έχει κάνει σοβαρή δουλειά στο υπουργείο του. Μαρτίνου, Βλάχος και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις προφανώς είχαν σοβαρότερες ασχολίες…

Από την άλλη η παρουσία του κόσμου και η διοργάνωση ήταν υποτονική σε βαθμό που ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε να μάθει το όνομα του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ.

Το δε κερασάκι στην τούρτα έβαλε η απουσία σχεδόν όλων των περιφερειακών συμβούλων αλλά και η απουσία του Γιώργου Πατούλη.