Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κόρινθο ενόψει των δεύτερων εκλογών, έστειλε το μήνυμα ότι «η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί» για να γυρίσει οριστικά σελίδα η Ελλάδα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα, για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτήν την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη».

Ακόμη, σημείωσε ότι «η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία. Διότι πάντα είχαμε χρέος να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και πάντα φυσικά ήμασταν εμείς αυτοί φίλες και φίλοι που δίναμε μεγάλη έμφαση στα εθνικά ζητήματα. Γνωρίζετε τι σημαντική δουλειά έγινε την προηγούμενη τετραετία για να ισχυροποιήσουμε τη θέση της χώρας. Γνωρίζετε ότι παραλάβαμε μία χώρα ξέφραγο αμπέλι και σήμερα η Ελλάδα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά».

«Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία είχανε βρεθεί οι Ένολπες Δυνάμεις μας και χθες, μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκριση του για την απόκτηση από την πατρίδα μας, των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35» ανάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ πρόσθεσε πως «όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν με σκληρή δουλειά και αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Διότι τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που «εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, βάλαμε τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα και αυτό οι πολίτες μάς το πίστωσαν και γύρισαν την πλάτη, ταυτόχρονα, στην τοξικότητα, στο μίσος, στο διχασμό. Κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα σε αυτές τις εκλογές».

Τόνισε δε ότι «η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα»

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «όλοι αγαπούν εξίσου τους φόρους στην αντιπολίτευση, είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι ΠΑΣΟΚ» μεταφέροντας, μάλιστα, και την ατάκα που διάβασε στο Twitter ότι «Πρόεδρε έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε έλα με φόρους».

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος μέσα στην τετραετία και θα μειώσει και τα τεκμήρια κατά 30%.

Διαβάστε περισσότερα