Η Λούρδη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό The Face και μίλησε για την σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας «οδυνηρά στρέιτ» και «καταραμένη» που της αρέσουν τα αγόρια.

Η 26χρονη κόρη της Μαντόνα, φορώντας κορμάκι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν ποζάρει ξαπλωμένη σε μια μοτοσικλέτα, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα εμφανίζεται με σχετικά πιο αθλητικό look- σουτιέν, σορτς αλλά και δερμάτινες μπότες.

Στη συνέντευξη που συνόδευε την φωτογράφιση, η Λούρδη δηλώνει «οδυνηρά στρέιτ», σχολιάζοντας πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου να βγαίνει με γυναίκες.

«Δεν μου αρέσουν τα κορίτσια. Είμαι οδυνηρά στρέιτ, είναι τρομερό», λέει. «Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά δυστυχώς έτσι έτυχε. Είμαι καταραμένη να μου αρέσουν οι άντρες».

Η 26χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο, κόρη της Μαντόνα και του Κάρλος Λεόν, πρόσθεσε ότι «θα συμβούλευα σίγουρα να αποφεύγεις τα αγόρια με κάθε κόστος, αν θέλεις να συγκεντρωθείς σε κάτι».

«Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι το να τα φτιάξουν με κάποιον άλλον θα είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τον πρώην τους, αλλά στην πραγματικότητα απλά παρατείνει αυτά τα συναισθήματα», συνέχισε δηλώνοντας υπέρ της μονογαμίας, χαρακτηρίζοντας αυτή τη στάση και αυτές τις ενέργειες ως «πραγματικό φαύλο κύκλο».

Η Λούρδη μίλησε επίσης για το πώς ήταν η ζωή της μεγαλώνοντας με μια διάσημη μητέρα σαν τη Μαντόνα, λέγοντας ότι ήταν «φρόνιμη» ως παιδί.

«Έχω την αίσθηση ότι ήμουν πολύ φρόνιμη. Αλλά δεν ξέρω, ίσως η μαμά μου να έλεγε το αντίθετο», εξήγησε. «Νομίζω ότι θα τις έτρωγα αν δεν ήμουν φρόνιμη. Οι τρόποι καλής συμπεριφοράς ήταν πολύ σημαντικοί για την οικογένειά μου καθώς μεγάλωνα».

Όταν η Λούρδη δεν μιλάει για τη ζωή της σε συνεντεύξεις, είτε εργάζεται ως μοντέλο είτε ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της κάνοντας μουσική.

Διαβάστε περισσότερα