Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, μιμήθηκε τη διάσημη μητέρα της στο νέο της βίντεο κλιπ για το τρίτο της single «Spelling».

Η 26χρονη τραγουδίστρια και κόρη της «βασίλισσας της ποπ» μοιράστηκε στα social media της φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τη νέα της δουλειά, που θυμίζει το εμβληματικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Frozen», του 1998, ένα από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά hit της μητέρας της.

Στο μυστηριακό βίντεο κλιπ, η Λούρδη μεταμορφώνεται σε μια αιθέρια ύπαρξη, σαν μάγισσα, με κατάμαυρα, αραχνοΰφαντα ρούχα και μακριά μαλλιά, ενώ κυριαρχεί το σκούρο μπλε χρώμα.

Μάλιστα, η «Lolahol» παραδέχτηκε ότι η μητέρα της αποτέλεσε έμπνευση για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι η διαχρονική μούσα της.

Αυτό το κομμάτι είναι ιδιαίτερο. Είναι ένας φόρος τιμής στο διαχρονικό έργο τέχνης της μητέρας μου «Frozen». Αυτό το κομμάτι έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στη ζωή μου, συνδέοντας tiw δυο μας. Uα ήμουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο. Τη σέβομαι και ελπίζω αυτό να το μεταφράζει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Το βίντεο κλιπ ξεκινά σε ένα σκοτεινό δάσος, καθώς μεγεθύνει τη Λούρδη, η οποία αιωρείται στον αέρα, φορώντας ένα απόκοσμο μαύρο φόρεμα, παρόμοιο με εκείνο του Jean Paul Gaultier που φορούσε η Μαντόνα στο πρωτότυπο.

Στα δάχτυλά της διακρίνεται ένα τατουάζ που γράφει «Mom», ενώ ο σκύλος και τα πουλιά που εμφανίζονται στο βίντεο κλιπ παραπέμπουν και πάλι στο «Frozen».

Σε μια σκηνή, η Λούρδη εμφανίζεται ολόγυμνη με γυρισμένη την πλάτη και τα μακριά μαύρα μαλλιά να την καλύπτουν.

Διαβάστε ακόμη: