Η Λούρδη πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη διαφημιστική καμπάνια διάσημου οίκου, ποζάροντας αυτήν την φορά για το brand Mugler.

Η 25χρονη κόρη της Μαντόνα, που σπουδάζει και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο όπου χορεύει σαγηνευτικά στην οροφή μιας vintage λιμουζίνας, φορώντας ένα μπεζ κορμάκι.

Στη λεζάντα, ευχαρίστησε για τη δουλειά στα ισπανικά και τα γαλλικά, κάνοντας λόγο για ένα «τρελό ταξίδι» και δηλώνει χαρούμενη που συμμετείχε στην «υπέροχη» φωτογράφιση, που παραπέμπει σε δρόμο της Νέας Υόρκης, τη νύχτα.

Mugler ονομάζεται το brand του διάσημου σχεδιαστή Manfred Thierry Mugler, που πέθανε τον Ιανουάριο. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι αυτή τη στιγμή ο Casey Cadwallader.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επίσης οι Megan Thee Stallion, Bella Hadid, Chloe Sevigny, Amber Valletta και Shalom Harlow.

Ο οίκος μόδας του Thierry Mugler, γνωστός πλέον ως Mugler, ιδρύθηκε το 1973 και την δεκαετία του ’80, τα άκρως θηλυκά σχέδια απογείωσαν το brand, που χαρακτηρίστηκε επίσης από πρωτοποριακές επιδείξεις μόδας.

Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν «βοήθησε» εμμέσως στη μεγάλη επιστροφή του οίκου Mugler, καθώς φόρεσε το brand στο Met Gala αλλά και την πρεμιέρα του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu.

Η νέα εμφάνιση της Λούρδης στην καμπάνια θύμισε, ωστόσο σε πολλούς, την μητέρα της, Μαντόνα, και συγκεκριμένα την εικόνα της βασίλισσας της ποπ την δεκαετία του 1990.

Η Λούρδη έχει ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στο μόντελινγκ και τον χώρο της μόδας, έχοντας συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τα brands SKIMS, Savage x Fenty και Versace, ενώ συχνά γίνεται θέμα συζήτησης για τις τολμηρές πόζες της στο Instagram.

Η Μαντόνα γνώρισε τον πατέρα της Λούρδης, Κάρλος, το 1994, όταν εκείνος ήταν personal trainer. Φήμες θέλουν να αρραβωνιάστηκαν κάποια στιγμή, και οι δυο τους έβγαιναν για τέσσερα χρόνια. Χώρισαν το 1997, λιγότερο από έναν χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, το 1996.