Ο θρύλος του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του από την σύντροφό του Νουρ Αλφάλα η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αναφέρει το ΤΜΖ.

Με ρίζες από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ η Νουρ Αλφάλα προέρχεται από εύπορη οικογένεια και εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αλ Πατσίνο: Από πότε είναι μαζί με την 29χρονη σύντροφό του

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο, τον Απρίλιο του 2022 όταν φωτογραφήθηκε σε δείπνο μαζί με φίλους μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Τζούλιαν Σνάμπελ, με πηγές να σημειώνουν στην Page Six ότι είναι μαζί από την εποχή της πανδημίας.

Αλ Πατσίνο: Είναι πατέρας τριών παιδιών

Ο εμβληματικός ηθοποιός δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ (Jan Tarrant).

Έχει επίσης τα δίδυμα, τον Άντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ’ Άντζελο με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.

Al Pacino: Ποια είναι η νεαρή σύντροφός του

Πριν από έναν χρόνο περίπου, σε μια ανάρτηση του Jason Momoa στο Instagram ο ηθοποιός ποζάρει με μια μεγάλη παρέα, όπου βλέπουμε τον Al Pacino και δίπλα του μια όμορφη γυναίκα με μακριά, μαύρα μαλλιά. Πρόκειται για τη σύντροφο του πρωταγωνιστή του «Νονού».

Η Noor Alfallah προέρχεται από πλούσια οικογένεια με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Μάλιστα έχει προϊστορία στις σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους άντρες καθώς στο παρελθόν έχει συνδεθεί ερωτικά με τον 78χρονο Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Nicolas Berggruen. Ο φακός την έχει συλλάβει επίσης σε μια έξοδο με τον 91χρονο Clint Eastwood, για τον οποίο όμως η ίδια επέμενε ότι είναι οικογενειακός φίλος.

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή στο «Page Six»: «Άρχισαν να βλέπονται στη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη βγαίνει κυρίως με πολύ μεγαλύτερους, πλούσιους άντρες. Είναι εδώ και κάποιο καιρό μαζί και τα πηγαίνουν καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που εκείνος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Η Alfallah συναναστρέφεται με το τζετ σετ και προέρχεται από οικογένεια με χρήματα».

Είναι η πρώτη σύντροφος του Αλ Πατσίνο μετά τον χωρισμό του, το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Meital Dohan, η οποία είχε πει σε συνέντευξή της ότι για εκείνη, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Aλ Πατσίνο. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του».

Διαβάστε ακόμη: