Στην Ελλάδα βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Νία Βαρντάλος για να δώσει το παρών στο συμπόσιο που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησαν την Νία Βαρντάλος, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία εις βάρος του φίλου της, Αλέξη Γεωργούλη.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα. Θα είναι στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3». Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, θα ήθελα να μένω μόνιμα εδώ» τόνισε η Νία Βαρντάλος.

Νία Βαρντάλος: Απών ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης από το τρέιλερ

Όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ της του πολυαναμενόμενου σίκουελ My Big Fat Greek Wedding 3, μεγάλη εντύπωση είχε προκαλέσει ότι από το πρώτο τρέιλερ και από το cast της ταινίας που είχε δημοσιεύσει το Imdb έλειπε το όνομα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρόλος του Αλέξη Γεωργούλη είναι σημαντικός στην εξέλιξη της τρίτης ταινίας. Εξάλλου σε συνεντεύξεις του το καλοκαίρι του 2022 ο ίδιος είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην ταινία για την οποία ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Νία Βαρντάλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά».

Διαβάστε ακόμη: