Τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και την πολιτική ανέφερε στην καθιερωμένη του κυριακάτικη ανάρτηση για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Μεταξύ κατώτατου μισθού, επενδύσεων και προσπάθειας αναμόρφωσης και ενίσχυσης των νοσοκομείων, αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η αναφορά στους Guns n’ Roses.

«Σας έχω υποσχεθεί πως εμείς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε στιγμή για να προχωρούμε δράσεις που κάνουν διαφορά στη ζωή των πολιτών. Και γι’ αυτές θα σας μιλάω μέχρι την τελευταία μέρα κυβερνητικής θητείας», αναφέρει στην μακροσκελή και αναλυτική ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια παραθέτει τα έργα και τις δράσεις της κυβέρνησης με αναφορές μεταξύ άλλων και στις ανθρωπιστικές βοήθειες που αποστέλλει η Ελλάδα στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Κλείνοντας ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του μπάντα: τους Guns N’ Roses, που έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

«Και κλείνω με την είδηση της εβδομάδας: Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα έρθουν στην Ελλάδα οι Guns Ν’ Roses. Ειδικά για όσους είναι της ηλικίας μου -αλλά φυσικά όχι μόνο-είναι ένα συγκρότημα ορόσημο. Και προσωπικά χάρηκα πολύ με την είδηση και ήθελα να την μοιραστώ!» ανέφερε.

Σημειώνεται δε, ότι αν κι είναι το αγαπημένο του συγκρότημα δεν τους έχεις δει ποτέ. Στο κινητό του δε, ο Κυριακός Μητσοτάκης έχει ringtone όπως λένε οι πληροφορίες το «Paradise City» των Guns N Roses, ενώ πρόσφατα στην επίσκεψή του στην Λάρισα επιβεβαίωσε ότι το καλοκαίρι θα παραβρεθεί στην συναυλία του συγκροτήματος.

Διαβάστε περισσότερα