Η Μπέλα Χαντίντ ανοίχτηκε στο κοινό της, σχετικά με την αγχωτική διαταραχή, την οποία αντιμετωπίζει.

Το διάσημο μοντέλο ανάρτησε ένα βίντεο, στον λογαριασμό της στο TikTok, που τη δείχνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Σε αυτό, αποκαλύπτει στους θαυμαστές της πόσο δύσκολα περνάει κάθε πρωί, προσπαθώντας να ξεπεράσει το άγχος που έχει, πριν καν ξεκινήσει τη μέρα της.

«Έχω το χειρότερο πρωινό άγχος», ανέφερε, ενώ είπε επίσης ότι συνήθως προσπαθεί να το καταπολεμήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα.

@babybella777

♬ original sound – Bella Hadid

«Συνήθως δεν λειτουργεί αμέσως, επειδή πραγματικά νιώθω τόσο πολύ άγχος. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι το άγχος μου», εξήγησε.

«Αλλά αυτό που ήθελα να σας δείξω είναι πόσο ηλίθια νιώθω μερικές φορές, όταν ξυπνάω και προσποιούμαι πως όλα είναι καλά. Αυτή τη φορά, ξύπνησα και είπα “ας τους δείξω κι εγώ πώς νιώθω”, αλλά ξεκίνησα να λέω στον εαυτό μου “θα έχεις μια καταπληκτική μέρα σήμερα, Μπέλα. Δεν θα αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει σήμερα, Μπέλα. Είσαι αγαπημένη. Αγαπιέσαι. Αγαπιέσαι, Μπέλα. Δεν σε μισούν όλοι”», συνεχίζει στο βίντεο.

Όπως είπε στη συνέχεια, κι η ίδια είναι άνθρωπος που παλεύει με ανασφάλειες, φοβίες και πολύ άγχος. Ωστόσο, όσο δύσκολο κι αν της είναι, αναφέρει πως ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να το «νικήσει».

«Παλεύω τόσο πολύ με το άγχος μου και κυριολεκτικά με το να είμαι απλά ένας άνθρωπος. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ στο 99% του χρόνου. Αλλά υπάρχει και αυτό το 1% και μερικές φορές αξίζει τον κόπο», λέει.

Η δουλειά της και τα επιτεύγματά της την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, όπως λέει, όμως θεωρεί ότι είναι ανθυγιεινό να χαίρεται μονάχα, όταν καταφέρνει κάτι.

«Έτσι, προσπαθώ να κάνω τον εαυτό μου να νιώσει καλύτερα με φυσικό τρόπο», λέει στο τέλος του βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα