Μαθαίνω από εξαιρετικά έγκυρη πηγή ότι ο μεγαλοεφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης κατέβαλε τελικώς την πρώτη δόση των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ στην Εκκλησία για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης στον διαγωνισμό του οποίου αναδείχθηκε – με την δεύτερη διαδικασία της «μονομαχίας»- πλειοδότης και οριστικός ανάδοχος της πολύτιμης έκτασης στον Λαιμό και πάνω ακριβώς από την πλαζ του Αστέρα!

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν αναπτυχθεί φήμες ότι με αφορμή τη μη καταβολή της πρώτης δόσης, ο εφοπλιστής εμμέσως δήλωνε αδυναμία να ανταποκριθεί στις ειλημμένες υποχρεώσεις, οπότε ο διαγωνισμός θα ακυρωνόταν και θα επαναπροκυρησόταν νέος!

Βεβαίως οι Εβραίοι της Brown, ο γνωστός Ταμίρ που είχε κάνει τις κολεγιές με παπάδες, νταραβεριτζήδες και δικηγόρους του διαβόλου, δεν επρόκειτο να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και επιδίωκε να αναλάβει το έργο ως επιλαχών πλειοδότης!

Γάτος ο Βίκτωρας! Πήρε χαμπάρι τις κινήσεις των Εβραίων με παπάδες- νταραβεριτζήδες και «δικηγόρους του Διαβόλου»!

Ο Βίκτωρας βέβαια που είναι «γάτος», πήρε χαμπάρι τη δουλειά, τις μεθοδεύσεις παπάδων- Εβραίων και νταραβεριτζήδων, που είχαν μαζί τους και τον πρώην κολλητό του, πωλητή κλιματιστικών ο οποίος εσχάτως εμφανίζεται ως εφοπλιστής!

Και κινήθηκε αστραπιαία καταβάλλοντας την πρώτη δόση, κρατώντας έτσι το πλεονέκτημα των επόμενων κινήσεων!

Διότι είναι προφανές ότι τώρα που κατοχύρωσε τη δουλειά, ο δαιμόνιος μεγαλοεφοπλιστής θα χτυπήσει την πόρτα του «κρυφού χρηματοδότη» ή τέλος πάντων εκείνου που του υποσχέθηκε ότι εάν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα η δουλειά θα συνεισφέρει προκειμένου τεράστια ξενοδοχειακή αλυσίδα (Aman resorts) να μπει στο project!

Άλλου παπά Ευαγγέλιο…

Από εκεί και πέρα για τον Βίκτωρα Ρέστη υπάρχει πάντα η δυνατότητα να διαπραγματευθεί με άλλους όρους πλέον, τυχόν συνεργασία με τους Εβραίους της Brown οι οποίοι «καίγονται» για το Ορφανοτροφείο με τις φήμες να λένε ότι υπάρχει ήδη έτοιμος πελάτης, fund από το Λονδίνο, στο οποίο θα το μεταπωλήσουν! Αλλά αυτό είναι «άλλου παπά Ευαγγέλιο»…

Διαβάστε περισσότερα