Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι για άλλη μια φορά εξώφυλλο και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα ένας ύμνος στην ομορφιά.

Το διάσημο σούπερ μόντελ κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της Vogue Italia, όντας το πρώτο της μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι.

Στο εξώφυλλο του τεύχους που κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου, η 42χρονη Ζιζέλ ποζάρει με κατακόκκινο look Maison Valentino, με ασορτί νύχια και φλογερά κόκκινα μαλλιά και χείλη.

Το σύνολο συμπληρώνεται με σκουλαρίκια Kenneth Jay Lane και βραχιόλια Patricia von Musulin.

Όπως σημειώνει η Vogue για το εξώφυλλο, είναι ένα χρωματικό ταξίδι στις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας.

Ο φωτογράφος Ράφαελ Παβαρότι, Βραζιλιάνος όπως και η ίδια η Ζιζέλ, αλλά και ο στιλίστας Ιμπραχίμ Καμαρά, θέλησαν να απεικονίσουν το 20χρονο μοντέλο με μια νέα μορφή στέλνοντας ένα μήνυμα: Η Ζιζέλ μπορεί να δείχνει διαφορετική αλλά παραμένει ίδια κατά βάση.

Έτοιμη για μια νέα σελίδα, ίσως και για μια νέα ζωή. Σύμφωνα με το περιοδικό, η συγκεκριμένη έκδοση είναι «αφιερωμένη στην τέχνη, τους πρωταγωνιστές της, τους λάτρεις και τους συλλέκτες της».

Ζιζέλ: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Τομ Μπρέιντι

Το νέο εξώφυλλο του διάσημου μοντέλου έρχεται μήνες αφότου η ίδια και ο σταρ του NFL χώρισαν επίσημα μετά από 13 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο τριών σελίδων που έλαβε το PEOPLE, η αίτηση για τη λύση του γάμου κατατέθηκε και οριστικοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου στην κομητεία Γκλέιντς της Φλόριντα.

Την ίδια ημέρα, το χωρισμένο πλέον ζευγάρι, που έχει έναν 13χρονο γιο, τον Μπέντζαμιν Ρέιν, και τη δεκάχρονη κόρη Βίβιαν Λέικ, εξήγησαν και οι δύο την απόφασή τους να χωρίσουν με μακροσκελείς αναρτήσεις στο Instagram.

«Τις τελευταίες μέρες, η γυναίκα μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου», έγραψε ο Μπρέιντι.

«Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί».

«Αυτό είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως συμβαίνει για τόσους πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο», συνέχισε. «Ωστόσο, ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον, καθώς επιδιώκουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας, που δεν έχουν ακόμη γραφτεί».

Στους μήνες που ακολούθησαν, ο Μπρέιντι δυσκολεύτηκε στα γήπεδα, με μια γεμάτη σκαμπανεβάσματα τελευταία σεζόν με τους Τάμπα Ρέι Μπιουκανίερς, προτού ανακοινώσει την 1η Φεβρουαρίου ότι αποσύρεται οριστικά, μετά από 23 σεζόν στο NFL.

Λίγο μετά, η Ζιζέλ σχολίασε την ανακοίνωση του Μπρέιντι.

«Σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου», έγραψε στα σχόλια, μαζί με ένα emoji με τα χέρια σε θέση προσευχής.

Πρόσωπο του περιβάλλοντος του σούπερ μόντελ είπε στο PEOPLE ότι η Ζιζέλ δεν έχει τίποτα αρνητικό να πει για τον πρώην σύζυγό της και ότι είναι «ειλικρινά χαρούμενη» για τον Μπρέιντι, σε ό,τι κι αν κάνει.

«Η Ζιζέλ συνέχισε τη ζωή της πριν από αρκετό καιρό και είναι χαρούμενη για οτιδήποτε ο Τομ επιλέξει να κάνει στη ζωή του στο εξής», είπε η πηγή.

Διαβάστε περισσότερα