Επικρατεί μια έντονη φημολογία στην αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, που απορρέει από δικαστικές πηγές, ότι οι Κουτσολιούτσοι που επιδίωκαν με κάθε τρόπο να μπλοκάρουν την δίκη και να οδηγήσουν την υπόθεση της Folli Follie σε παραγραφή, αποτυγχάνοντας οικτρά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σκέφτονται να σπάσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν πρόσωπα και καταστάσεις με πρωταγωνιστικό ρόλο που μέχρι σήμερα την έχουν βγάλει καθαρή λόγω επικέντρωσης των αρχών στα προβεβλημένα πρόσωπα και την οικογένεια.

Οι Κουτσολιούτσοι και ειδικά ο Τζώρτζης φέρονται απογοητευμένοι καθώς συνειδητοποιούν ότι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης την έχουν σκαπουλάρει, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων που …σάπισαν στη φυλακή!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιοι «φίλοι» φέρονται να έπαιξαν διπλό παιχνίδι εις βάρος του Τζώρτζη -κυρίως- και του πατέρα του, κάνοντας πλιάτσικο στα ασημικά της Folli Follie και προδίδοντας την εμπιστοσύνη!

Υπό αυτό το πρίσμα φημολογείται ότι θα ανοίξουν στόματα. Η σιωπή θα σπάσει. Και θα μπουν στο κάδρο δικηγόροι – νταραβεριτζήδες, ανδρόγυνα συνηγόρων με ύποπτη δράση, χρηματιστές, τραπεζίτες, αλλά και πρόσωπα πέραν πάσης υποψίας που μετείχαν στη ληστεία των ασημικών της Folli Follie εις βάρος των τραπεζών, των μετόχων και των ομολογιούχων!

Είναι προφανές πως εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι οι Κουτσολιούτσοι θα μιλήσουν, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου που θα συμπαρασύρει πλήθος εμπλεκομένων οι οποίοι την ώρα τούτη παραμένουν στο απυρόβλητο.

Το γεγονός πάντως είναι πως οι Αρχές γνωρίζουν…Διαθέτουν στοιχεία!

Το ζήτημα στις υποθέσεις αυτές είναι οι μαρτυρίες, οι ομολογίες που καθιστούν μια υπόθεση ξεκάθαρη πέραν πάσης αμφιβολίας…

Διαβάστε περισσότερα