Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής για τους πιστούς θαυμαστές της, η Σακίρα κυκλοφόρησε σήμερα το νέο της τραγούδι με την Karol G με τίτλο «TQG» («Σου έπεφτα πολύ», σε ελεύθερη μετάφραση).

Είναι μια συνεργασία που είχε δημιουργήσει τεράστια προσμονή τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερα καθώς βλέπει το φως μετά το viral κομμάτι της Κολομβιανής ποπ σταρ με τον Αργεντίνο DJ και παραγωγό δίσκων Bizarrap και τίτλο «BZRP Music Sessions #53», το οποίο περιείχε μια σειρά από «μπηχτές» για τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ και τη νέα του φίλη Κλάρα Κία Μαρτί.

Ακούστε το νέο τραγούδι:

Οι δύο Κολομβιανές τραγουδίστριες είχαν και οι δύο άσχημες εμπειρίες με τους πρώην αγαπημένους τους και ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο «χιτ» γράφει ο ισπανικός Τύπος.

Η Σακίρα χώρισε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ και η Karol G με τον ράπερ Anuel AA.

Η Σακίρα και ο βετεράνος άσος των γηπέδων, χώρισαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από 12 χρόνια μαζί, ενώ η Karol G και ο Πορτορικανός ράπερ Anuel AA χώρισαν το 2021 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Στην πρώτη τους συνεργασία, η Σακίρα και η Karol G λένε ότι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στην ερωτική τους ζωή, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει πιο δυνατές περνώντας χρόνο με ένα άτομο που δεν τους ταίριαζε. Τα μηνύματα που στέλνει το ζεύγος στους πρώην τους είναι ξεκάθαρα.

«Εσύ έφυγες και εγώ πήρα τριπλό «π»: πολύ πιο καυτή, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο ανάλαφρη», τραγουδά η Σακίρα.

Και συνεχίζουν και οι δύο μαζί: «Μωρό μου, τι έγινε; Δεν ήσουν ερωτευμένος; Τι με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη. Πες στο νέο σου μωρό ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες».

«Το να σε βλέπω με το νέο σου κορίτσι με πλήγωσε, αλλά τώρα εστιάζω σε εμένα. Έχω ξεχάσει τι ζήσαμε και αυτό είναι που σε έχει προσβάλει. Η ζωή μου έχει γίνει ακόμα καλύτερη, ορκίζομαι ότι δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος. Και αυτό που μου έκανε η κοπέλα σου δεν με ενοχλεί ούτε με κάνει να γελάω».

Σακίρα: «Επιτίθεται» με νέο τραγούδι στον Πικέ - «Ξέχασα τι ζήσαμε, δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος»

Το τραγούδι είναι γεμάτο με στίχους…όλο νόημα.

«Δεν έχω χρόνο για όσα δεν κάνουν τίποτα για μένα. Άλλαξα διαδρομή (…) Είμαι πιο σκληρή, λένε τα δημοσιεύματα. Τώρα θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί (…) Ξέχασες ότι έχω προχωρήσει. Και ότι με αυτό το κορίτσι ήσουν έξω από τα βάθη σου. (…) Δεν θα επιστρέψω ποτέ σε σένα. Είσαι κακοτυχία, γιατί τώρα οι ευλογίες πέφτουν βροχή πάνω μου. Και θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα. Σου άρεσε μια φωτογραφία μου. Φαίνεσαι χαρούμενος με τη νέα σου ζωή. Αλλά… αν ήξερε ότι με ψάχνεις ακόμα».

Η Σακίρα αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ το 2023, το πρώτο της από το 2019, όταν κυκλοφόρησε το «Shakira In Concert: El Dorado World Tour». Το επόμενο τραγούδι της θα είναι μαζί με τον Manuel Turizo, έναν Κολομβιανό τραγουδιστή που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι «La Bachata».

 

Διαβάστε περισσότερα