Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από Λεχαινά και στη συνέχεια μετέβη στην Αμαλιάδα, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια.

«Εμείς μιλάμε για το μέλλον και αφήνουμε τους άλλους να τσακώνονται για το παρελθόν και την Ελλάδα του 1981», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής.  «Έχουμε ακόμα 17 ημέρες να πάμε μαζί για την μεγάλη νίκη», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από στελέχη του κόμματος και φυσικά τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού. Στη συζήτηση με τους πολίτες, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον νομό και τις προοπτικές ανάπτυξής του, στα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, αλλά και στον σχεδιασμό για τη νέα τετραετία, κυρίως σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, την οικονομία και την καλύτερη διαβίωση των πολιτών, την ανάπτυξη της υγείας και της παιδείας, την αναβάθμιση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, του τουρισμού, του πολιτισμού, καθώς και σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα