Μετά το Only Fans και τα εκατομμύρια που της εξασφαλίζει, η Iggy Azalea κάνει τα επόμενα βήματά της στον χώρο της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Η διάσημη ράπερα κυκλοφόρησε sex tape, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί.

Ήταν τον Ιανουάριο που η Iggy Azalea μπήκε στον κόσμο του OnlyFans. Η ράπερ πλέον κυκλοφορεί το sex tape με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από το προσωπικό της site.

Δεν έχει γίνει σαφές το περιεχόμενο του sex tape. «Πιο καυτό από την κόλαση» είναι το slogan που το συνοδεύει. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τη MailOnline, είναι πως έχει ήδη εξαντληθεί στο διαδίκτυο.

Το ροζ σκάνδαλο για Iggy Azalea

Η Iggy Azalea είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο το 2014. Ήταν μετά την επιτυχία του hit της Fancy. Εκείνη την εποχή, ο πρώην φίλος της Hefe Wine, τραγουδιστής της χιπ χοπ, βρισκόταν σε συζητήσεις με εταιρεία πορνό για την πιθανή κυκλοφορία του ροζ βίντεο.

Ωστόσο, η ράπερ είχε αρνηθεί πως ήταν αυτή η γυναίκα στο ροζ βίντεο και αρνήθηκε μεγάλο ποσό για την κυκλοφορία του.
Σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald, οι δικηγόροι της ράπερ είχαν απειλήσει να μηνύσουν την εταιρεία Vivid αν προωθούσαν την ταινία στην αγορά με το όνομα της Iggy Azalea.

Πάντως αυτή την εποχή η Iggy μαζεύει εκατομμύρια από τη δημοσίευση προκλητικού περιεχομένου στο OnlyFans.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ στην πλατφόρμα του Only Fans. Το 2021 μάλιστα σημείωνε πως «δεν ήθελε να ασχοληθεί με τέτοιο περιεχόμενο».

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και η Iggy Azalea, hitmaker του Black Widow, είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του OnlyFans. Εκτιμάται ότι από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό της έχει κερδίσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα