Στα ύψη βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τα μέλη των κομμάτων να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα θέματα της επικαιρότητας

Ειδικότερα, στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» τα αίματα άναψαν όταν πήρε τον λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κουρουμπλής ανάφερε ότι «ορκιζόντουσαν πριν τις εκλογές του 2019 ότι θα μας πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο, για το πρώτο εξάμηνο. Γιατί εκεί θα καταγραφόταν ο ελλιπής πατριωτισμός τους απέναντι στην Ελλάδα».

«Διαστρεβλώνετε την ιστορία», απάντησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε: «Δεν επιδείξατε την ευθύνη που θα έπρεπε είχατε στον ελληνικό λαό όταν λέγατε πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες», με τους τόνους να ανεβαίνουν.

«Εσείς που δώσατε χέρια με τη Χρυσή Αυγή για να ρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά, να μας βάλετε σε τρίτο μνημόνιο, να δεσμεύσετε όλη τη δημόσια περιουσία, να κόψετε τις συντάξεις με τον νόμο Κατρούγκαλο», αποκρίθηκε ο κ. Μηταράκης.

«Δεν σε διέκοψα, άμα θέλω μπορώ να την χαλάσω την εκπομπή», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής και συνέχισε «Η μαύρη προπαγάνδα έχει και ένα όριο… Από τον Ιούνιο του 14 είχατε πέσει γιατί βγήκατε εκτός προγράμματος».

«Πέσαμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή συμφωνήσαν να μην εκλέξουμε πρόεδρο διαστρεβλώνοντας την ουσία του Συντάγματος» δήλωσε έπειτα ο κ. Μηταράκης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 13:51 κ.ε.

Διαβάστε περισσότερα