Ο Μιθριδάτης, ο τραγουδιστής και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24, μιλώντας για τις προσεχείς εκλογές.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν του πει το «ναι» στην πρόταση να μπει στο κόμμα της Κουμουνδούρου αλλά και το θέμα που έχει με τη… δουλειά και το ωράριο.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα του είναι σκληρό να ξυπνάει το πρωί για να πηγαίνει στη Βουλή. «Είμαι καλλιτέχνης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα δουλέψω με το ζόρι. Θα δουλέψω όσο θέλω εγώ, θα δουλέψω μέσα στη νύχτα, ενώ μπορώ να κοιμάμαι όλη την ημέρα και να δουλεύω όταν οι άλλοι κοιμούνται», είπε ο Μιθριδάτης.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια, Αθηναΐδα Νέγκα, του είπε πως η Ολομέλεια έχει συγκεκριμένες ώρες, και ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστεί.

Με τραγουδιστή των Ημισκουμπρίων να της απαντά: «Αυτό ήταν κάτι το οποίο το σκέφτηκα πάρα πολύ σοβαρά και όχι τώρα πόση φρουρά θα έχω. Θα πρέπει να ξυπνάω νωρίς για τη Βουλή και αυτό είναι το πιο σκληρό. Το σκέφτηκα πολύ. Εδώ μιλάμε θα πρέπει να ξυπνάω πρωί. Αυτό είναι σκληρό αλλά νομίζω θα αξίζει τον κόπο».

Μόλις η παρουσιάστρια του είπε ότι η Ολομέλεια πάει και μέχρι αργά το βράδυ, οπότε θα «βρει τα ωράριά του», ο Μιθριδάτης της είπε: «Θα τα βρω εγώ, θα πάρω τη βραδινή βάρδια».

Διαβάστε περισσότερα